BMW X5 M και X6 M Black Fire Edition

Το μαύρο είναι δυναμικό, συναρπαστικό και αποκλειστικό

  • -
  • -

Το λανσάρισμα των εκρηκτικών SUV θα γίνει στη Γερμανία τον Αύγουστο με τις ειδικές εκδόσεις να ξεχωρίζουν από την ιδιαίτερη μαύρη απόχρωση (Sapphire Black), τη μαύρη γρίλια στην εμπρός μάσκα και 21 ιντσών ζάντες αλουμινίου σε μαύρο χρώμα. Επίσης, τα καπάκια των εξωτερικών καθρεφτών είναι από ανθρακόνημα και οι δαγκάνες των φρένων είναι βαμμένες σε μπλε χρώμα. Το ύφος της μοναδικότητας του μοντέλου συνεχίζεται και στην καμπίνα. Τα καθίσματα είναι πλήρως ηλεκτρικά με το M στα προσκέφαλα προσφέρονται στάνταρ με δερμάτινη επένδυση Merino, σε αντίθετες αποχρώσεις Black και Mugello Red.

Και τα δύο μοντέλα προσφέρουν εξαιρετικές επιδόσεις 575 ίππους (κατανάλωση μικτού κύκλου: 11,1 l/100 km, εκπομπές CO2 στο μικτό κύκλο: 258 g/km) από τον κινητήρα 4.4-L V8. Επιταχύνουν από 0 στα 100 km/h σε 4,2 δευτερόλεπτα με το στάνταρ 8-τάχυτο κιβώτιο M Steptronic. Η μέγιστη ροπή των 750 Nm είναι διαθέσιμη μεταξύ 2.200 και 5.000 rpm. Το σύστημα τετρακίνησης xDrive δίνει προτεραιότητα στην πίσω κίνηση, που βελτιώνει την ευελιξία των BMW X5 M and BMW X6 M. Το σύστημα Dynamic Performance Control κατανέμει ομαλά την ισχύ μεταξύ των πίσω τροχών.

To Dynamic Stability Control (DSC) επιτρέπει σε όλους τους οδηγούς να προσαρμόζουν το σπορ χαρακτήρα των BMW X5 M και BMW X6 M τους σε οποιαδήποτε κατάσταση, και σύμφωνα με τις προσωπικές προτιμήσεις τους με το πάτημα ενός μπουτόν. Στην επιλογή “DSC on”, οι παρεμβάσεις των φρένων αποτρέπουν την υποστροφή και υπερστροφή. Το “MDM” επιτρέπει μεγαλύτερη ολίσθηση του τροχού, για να μπορούν οι ενθουσιώδεις οδηγοί να επιχειρούν ελεγχόμενες υπερστροφές ισχύος (drift). Απενεργοποιώντας το DSC (“DSC off”) ο οδηγός μπορεί να εξερευνήσει τα όρια της αγωνιστικής πίστας και να χρησιμοποιεί το γκάζι κάνοντας drift.

Οι νέες ειδικές εκδόσεις θα διατίθενται από τον Αύγουστο του 2017.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...