Το ηλεκτρικό Nissan Leaf πάει μόνο του (vid)

Με την τεχνολογία ProPilot το Leaf θα κάνει τον οδηγό… επιβάτη

  • -
  • -

Η τεχνολογία ProPilot της Nissan θα δίνει τη δυνατότητα στο Leaf να κινείται αυτόνομα, ελέγχοντας το τιμόνι, το γκάζι και το φρένο του αυτοκινήτου, διατηρώντας τη λωρίδα κυκλοφορίας που έχει επιλεγεί. Έτσι, ο οδηγός πλέον αναλαμβάνει ρόλο επιβάτη, με τις βαρετές μετακινήσεις σε κίνηση να είναι πλέον πιο εύκολες.

Μάλιστα σύντομα η τεχνολογία αυτή θα περάσει στο επόμενο βήμα της, προσφέροντας ακόμα περισσότερες δυνατότητες όπως την κίνηση μέσα στην πόλη και τον ασφαλή έλεγχο του αυτοκινήτου σε διασταυρώσεις. Οι μετακινήσεις θα γίνουν ακόμα πιο εύκολες και ευχάριστες, αλλά και παράλληλα ασφαλέστερες.

Ο Gareth Dunsmore, Διευθυντής Ηλεκτροκίνητων Οχημάτων της Nissan Europe, δήλωσε: «To νέο Nissan LEAF, θα αποτελέσει την απόλυτη ενσάρκωση του Nissan Intelligent Mobility, όντας το  πιο εξελιγμένο και προσιτό αμιγώς ηλεκτροκίνητο όχημα (EV) στην αγορά σήμερα. Με την προσθήκη της  πρωτοποριακής τεχνολογίας ProPILOT στο νέο Nissan LEAF, θα αναδειχτούν τα ανεκτίμητα οφέλη των EVs,  διαμορφώνοντας ένα αστικό περιβάλλον με  λιγότερη συμφόρηση και καθαρότερες πόλεις για τις επόμενες γενιές».

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...