Το γρήγορο Toyota Yaris GRMN ακούγεται άγριο (vid)

Η Toyota επενδύει σε ένα μεγάλο 1.800άρη κινητήρα με 210 ίππους για το καλό της Yaris, αλλά πως ακούγεται;

  • -
  • -

Τα τελευταία χρόνια το Yaris είναι ένα καθαρά εστιασμένο αυτοκίνητο πόλης που αδιαφορεί για τις γρήγορες εκδόσεις του ανταγωνισμού. Ωστόσο, η Toyota αποφάσισε ότι πρέπει να επιστρέψει σε αυτή την κατηγορία και εφόσον μπορεί το κάνει με μια έκδοση που ονομάζει GRMN.

Η έκπληξη κρύβεται κάτω από το καπό, όπου βρίσκουμε έναν 1.800άρη κομπρεσοράτο κινητήρα με απόδοση 210 ίππων. Αυτός θα συνδυάζεται αποκλειστικά με ένα 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων που θα στέλνει τη μετάδοση στους εμπρός τροχούς, με το Yaris GRMN να είναι άκρως ανταγωνιστικό όσον αφορά τις επιδόσεις του, οι οποίες σε αυτή τη φάση δεν έχουν ανακοινωθεί.

Το γρήγορο Yaris θα είναι πιο χαμηλό με ένα σετ πιο σφιχτής και σπορ ανάρτησης, ενώ ένα διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης Torsen θα φροντίζει να περνά η περίσσια δύναμη του μικρού Toyota σωστά στο δρόμο. Το βίντεο που δημιούργησε η Toyota εστιάζει στην ακρίβεια των χειρισμών που προσφέρει το νέο Yaris GRMN, αφού όπως μπορείτε να διαπιστώσετε συνυπάρχει αρμονικά με αρκετούς χορευτές.

Εκτός από τις κινήσεις ακριβείας το Yaris GRMN μας δίνει μια πρώτη γεύση και από τον ήχο του, ο οποίος ακούγεται αρκετά δυναμικός.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...