Το νέο SEAT Arona… πετάει

Όχι μεταφορικά, αλλά κυριολεκτικά το νέο μικρό ισπανικό SUV βρέθηκε στον ουρανό της Βαρκελώνης

  • -
  • -

Το επερχόμενο μικρό βασικό SUV της SEAT που θα τοποθετηθεί κάτω από το Ateca, βρίσκεται προ των πυλών, με τους Ισπανούς να βρίσκονται σε αναβρασμό αυτή την περίοδο. Η παρουσίαση του SEAT Arona έχει προγραμματιστεί να γίνει στις 26 Ιουνίου με την επίσημη πρεμιέρα του εμπρός σε κοινό να υπολογίζεται για λίγο αργότερα μέσα στο χρόνο.

Έτσι, με το Arona να βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, δεν ήταν καθόλου περίεργο που το είδαμε να πετά στον ουρανό της Βαρκελώνης. Η φωτογραφία δημοσιεύθηκε στο Instagram του χρήστη marcosgf και όπως φαίνεται το μικρό SUV της ισπανικής φίρμας χωρίς καθόλου καμουφλάζ διακρίνεται για τις αρμονικές του γραμμές τη διχρωμία του, ενώ στο σύνολο η σχεδίαση υιοθετεί στοιχεία από τη φιλοσοφία της φίρμας.

Γκρι αμάξωμα με καφέ οροφή και μικρή αεροτομή στο πίσω μέρος, τονίζουν τον life style χαρακτήρα του, ενώ τα προστατευτικά στο πίσω μέρος αλλά και τα μαύρα πλαστικά περιμετρικά του αμαξώματος ενισχύουν τον περιπετειώδη χαρακτήρα του. Πατά σε μεγάλους τροχούς ειδικής για το μοντέλο σχεδίασης, ενώ κάτω από το καπό του θα έχει τους μικρούς κινητήρες του ομίλου VW.

Ο βασικός θα είναι ο βενζίνης 1.0 TSI με απόδοση 95 ίππων και πιο πάνω η ισχυρότερη έκδοση με 115 ίππους. Πιθανότατα στη γκάμα θα υπάρχει και ο μεγαλύτερος 4κύλινδρος 1.5 TSI, με σύστημα απενεργοποίησης κυλίνδρων και απόδοση 130 και 150 ίππους, ανάλογα με την έκδοση. Τέλος, ο 1.6 TDI diesel θα έρχεται με απόδοση 80, 95 και 115 ίππους.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...