Το νέο Honda Accord με αυτόματο κιβώτιο 10 σχέσεων!

Το μεσαίο sedan θα κυκλοφορήσει προς τα τέλη του έτους με 1.5 και 2.0 turbo βενζίνης

  • -
  • -

Μετά το νέο Civic, η Honda ενισχύει τη γκάμα της με τη δέκατη γενιά του Accord. Ένα αυτοκίνητο που μπορεί να μην κατέγραψε πετυχημένη εμπορική πορεία στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια, είναι όμως από τα πρώτα σε πωλήσεις μοντέλα στη Βόρεια Αμερική.

Η ιαπωνική μάρκα θα το λανσάρει στις Ηνωμένες Πολιτείες σε τρεις εκδόσεις, δύο βενζίνης και μία υβριδική. Οι πρώτες φωτογραφίες με τα καμουφλαρισμένα αυτοκίνητα δοκιμών αποκαλύπτουν ότι – στα πρότυπα του Civic – το νέο Accord θα είναι πιο χαμηλό και πιο φαρδύ, στοιχεία που τονίζουν τη sport εμφάνιση και συμπεριφορά του.

Θα κυκλοφορήσει με τρεις κινητήρια σύνολα, άμεσα με τους turbo 1.5 και 2.0 βενζίνης και λίγο αργότερα με ένα υβριδικό (για το οποίο δεν γνωρίζουμε πολλά, πλέον του ότι η νέα τεχνολογία δεν χρησιμοποιεί το συμβατικό αυτόματο κιβώτιο).

Ο 1.5 turbo θα συνδυάζεται είτε με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων είτε με αυτόματο CVT, ενώ ο 2λιτρος i-VTEC είτε με το 6άρι μηχανικό είτε με αυτόματο 10 σχέσεων! Για πρώτη φορά ένα τέτοιο σύστημα μετάδοσης τοποθετείται σε προσθιοκίνητο επιβατικό μοντέλο.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...