Πισωκίνητο Fiat 500 με 350 PS (video)

Το 500 Giannini είναι μια ακραία μετατροπή του γνωστού μας αυτοκίνητου πόλης που μπορεί να μην το κάνει πιο εύχρηστο, αλλά σίγουρα πιο εντυπωσιακό

  • -
  • -

Ένα ακραίο Fiat 500 με τα διακριτικά Giannini παρουσιάστηκε στο Turin Motor Show, με φαρδύ αμάξωμα, τεράστιους τροχούς και πολλά αεροδυναμικά βοηθήματα. Αυτό ξετρύπωσαν και μας παρουσιάζουν οι Ιταλοί συνάδελφοι από το OmniAuto και είναι περισσότερα από όσα φαίνεται.

Αυτό, που πέρα από την εμφάνισή του το κάνει ακόμα πιο ξεχωριστό είναι η μετατροπή στα μηχανικά μέρη. Δανεισμένα από την καλή Alfa Romeo 4C είναι ο τούρμπο κινητήρα 1.75, ο οποίος πέρασε στο 500αράκι, με πολλές βελτιώσεις που στέλνουν την ισχύ του στους 350 ίππους!

Ο 4κύλινδρος κινητήρας τοποθετήθηκε στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, εκεί όπου πάει και η μετάδοση. Ανοίγοντας το καπό σε κοινή θέα έρχονται και τα αμορτισέρ της ανάρτησης με διαφορετική από τα συνηθισμένα διάταξη. Πως αλλιώς θα μπορούσε να είναι σε ένα τόσο μοναδικό 500αράκι. Βελτιωμένα είναι και φρένα με τεράστιους δίσκους και 6πίστονες δαγκάνες εμπρός.

Σύμφωνα με τους Ιταλούς το Fiat 500 Giannini θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένη παραγωγή μόνο 100 αυτοκινήτων, με την τιμή του να αγγίζει τα 150.000 ευρώ!

[Video: OmniAuto.it]

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...