Νέα έκδοση του Focus RS με μηχανικό διαφορικό (vid)

Η Ford λανσάρει την έκδοση Option Pack για ακόμη μεγαλύτερες δόσεις ασφάλειας και οδηγικής απόλαυσης

  • -
  • -

Ένα από τα πιο απολαυστικά hatch επιδόσεων της αγοράς, το Focus RS, αποκτά επιπλέον δυνατότητες στο δρόμο και στιλιστικές λεπτομέρειες. Η Ford Performance, το sport παρακλάδι της αμερικάνικης μάρκας, παρουσιάζει το Focus RS Option Pack.

Ουσιαστικότερη διαφορά είναι η παρουσία μηχανικού διαφορικού περιορισμένης ολίσθησης (LSD) στον μπροστινό άξονα. Το διαφορικό της Quaife περιορίζει τη μεταδιδόμενη ροπή προς τον τροχό με τη μικρότερη πρόσφυση και την στέλνει σε αυτόν με την περισσότερη πρόσφυση. Έτσι βελτιώνεται η συμπεριφορά του Focus RS κατά την επιτάχυνση και αυξάνεται η ευστάθεια.

Και βέβαια, το Focus RS Option Pack απολαμβάνει τις δυνατότητες του 2.3 EcoBoost με τους 350 ίππους που χαρίζει επιτάχυνση 0-100 km/h σε 4,7 sec, της τετρακίνησης (έως 70% της ροπής στους πίσω τροχούς), του Dynamic Torque Vectoring στον πίσω άξονα, του Torque Vectoring Control στον εμπρός άξονα. Το Drift Mode διευκολύνει όσους θέλουν να πηγαίνουν με το... πλάι στην πίστα.

Αισθητικά, η ειδική έκδοση του Focus RS ξεχωρίζει από το μαύρο ματ χρώμα σε οροφή, καλύμματα εξωτερικών καθρεπτών και αεροτομή, όπως επίσης τα καθίσματα της Recaro σε διχρωμία μαύρο-μπλε. Οι τροχοί των 19 ιντσών έχουν το λογότυπο «RS» στο κέντρο τους, ενώ τα φρένα της Brembo περιλαμβάνουν τετραπίστονες δαγκάνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΔΟΚΙΜΗ ΤΟΥ FOCUS RS

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...