Η Fiat ανανεώνει το 500L

Το μικρό πολυμορφικό φρεσκάρεται ελαφρά και αναβαθμίζεται τεχνολογικά

  • -
  • -

Την νέο 500L παρουσίασε η Fiat. Το ιταλικό πολυμορφικό δέχτηκε μικρές πινελιές ανανέωσης στο αμάξωμα και την καμπίνα των επιβατών, όμως ο κατασκευαστής δηλώνει ότι οι σημαντικότερες αλλαγές δεν είναι ορατές με γυμνό μάτι, καθώς το 40% των μερών του είναι νέο.

Το 500L κυκλοφορεί σε τρεις εκδόσεις: την αστική Urban (μήκους 4,24 m), την περιπετειώδη Cross (φθάνει σε μήκος τα 4,28 m, έχει αυξημένη απόσταση από το έδαφος κατά 2,5 cm, εφοδιάζεται με προστατευτικές ποδιές, σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης και τροχούς 17 ιντσών) και την οικογενειακή Wagon (μήκους 4,38 m και με δυνατότητα μεταφοράς 7 επιβατών). Ο χώρος των αποσκευών ανέρχεται από 455 lt (για τα Urban και Cross) έως 638 lt (για το Wagon σε 5θέσια διάταξη).

Η γκάμα βενζινοκινητήρων Euro 6 περιλαμβάνει τους 1.4 95 ίππων, 1.4 TJet 120 ίππων (διαθέσιμος και με υγραέριο), 0.9 TwinAir 105 PS, 0.9 TwinAir φυσικού αερίου 85 ίππων. Στην πλευρά των diesel υπάρχει η δυνατότητα επιλογής ανάμεσα στον 1.3 95 ίππων και τον 1.6 με τους 120 ίππους.

Ιδιαίτερα έμφαση έχει δώσει η Fiat στα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού, όπως η αυτόνομη πέδηση σε ταχύτητες έως 30 km/h. Το επίπεδο εξοπλισμού Popstar προσφέρει 6 αερόσακους, κλιματισμό, cruise control, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους και θερμαινόμενους εξωτερικούς καθρέπτες, πολυλειτουργικό τιμόνι, ηχοσύστημα Uconnect με σύνδεση Bluetooth και έλεγχο μέσων φωνητικών εντολών. Η έκδοση Lounge προσθέτει αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, γυάλινη οροφή, προβολείς ομίχλης, σύστημα πολυμέσων με οθόνης αφής 7 ιντσών, ζάντες 16’’, αισθητήρες φωτός και βροχής. Και βέβαια η Fiat προσφέρει άπειρες δυνατότητες εξατομίκευσης του 500L, ώστε να διαφέρει από κάθε άλλο.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...