Αυτό το Mitsubishi L200 πάει παντού!

Δημιουργήθηκε σε συνεργασία με το Top Gear και κάνει πρεμιέρα σε έκθεση επαγγελματικών οχημάτων στην Αγγλία

  • -
  • -

Το project παρέμεινε μυστικό, όσο καιρό ο δημοσιογράφος Tom Ford του Top Gear μαζί με τον μηχανολόγο και μέλος της τηλεοπτικής ομάδας «Supercar Megabuild» του National Geographic εργάζονταν πάνω στην μετρατροπή του L200. Το διπλοκάμπινο pick up της Mitsubishi μεταμορφώθηκε σε ένα όχημα παντός εδάφους και έλαβε το προσωνύμιο «Desert Warrior».

Το πρωτότυπο όχημα έκανε πρεμιέρα στην έκθεση επαγγελματικών οχημάτων του Birmingham, ενώ στη συνέχεια θα υποβληθεί σε σειρά δοκιμασιών, οι οποίες θα δημοσιευτούν τόσο στις σελίδες του περιοδικού Top Gear όσο και στην ιστοσελίδα του.

Η εμφάνισή του είναι εξαιρετικά άγρια, χάρη στους τεράστιους τροχούς με ελαστικά που φουσκώνουν αυτόματα, ανάρτηση που αυξάνει την απόσταση από το έδαφος, εξωτερικό roll cage και φώτα LED στην οροφή. Στην καρότσα, πέρα από τους δύο επιπλέον τροχούς υπάρχει mountain bike, για εξορμήσεις σε δυσπρόσιτα σημεία. Οι ανέσεις και οι ευκολίες που προσφέρει η καμπίνα δεν επηρεάζονται, πέρα από την τοποθέτηση αγωνιστικών καθισμάτων της Cobra.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...