Skoda Vision E Coupe: Ένα concept crossover

Διέρρευσε οι πρώτες φωτογραφίες του νέου πρωτότυπου crossover της Skoda

  • -
  • -

Λίγο πριν την επίσημη πρεμιέρα του νέου πρωτότυπου crossover coupe της Skoda, που θα γίνει στο Shanghai Motor Show, διέρρευσαν στο διαδίκτυο από το Autowp οι πρώτες φωτογραφίες του. Λιτή σχεδίαση με φουτουριστικά στοιχεία, λεπτά φωτιστικά σώματα LED, μεγάλους τροχούς και «κοφτό» πίσω μέρος με οροφή που έχει έντονη κλίση, είναι τα στοιχεία που το χαρακτηρίζουν.

Φωτογραφία από το εσωτερικό του δεν υπάρχει, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες από τη Skoda το Vision E Coupe Crossover Concept θα έχει 4θέσια διαρρύθμιση, με ένα κεντρικό τούνελ να το διατρέχει. Κάθε ένας από τους επιβάτες έχει στη διάθεσή του το δικό του σύστημα πολυμέσων, ενώ στις πόρτες υπάρχει δυνατότητα ασύρματη φόρτιση για το κινητό.

Για την κίνηση φροντίζει μια συστοιχία μπαταριών lithium-ion που δίνει ενέργεια σε δύο ηλεκτρικά μοτέρ (ένα σε κάθε άξονα) τα οποία αποδίδουν συνδυαστικά 305 ίππους. Έτσι, με την κίνηση να περνάει και στους τέσσερις τροχούς το crossover της Skoda μπορεί να αναπτύξει μέγιστη ταχύτητα 180 km/h, με την αυτονομία του να αγγίζει τα 500 χιλιόμετρα.

Επιπλέον το Vision E Concept θα έχει αυτόνομη οδήγηση επιπέδου 3, ελέγχοντας το αυτοκίνητο μέσα στην κίνηση, παρακολουθώντας και διατηρώντας τη πορεία ανάμεσα στις λωρίδες, θα κάνει προσπεράσεις, ενώ θα παρκάρει και θα φεύγει από τις θέσεις στάθμευσης μόνο του. Τέλος, όσον αφορά τις διαστάσεις του πρωτότυπο Vision E θα έχει μήκος 4.688 mm, πλάτος 1.924 mm, ύψος 1.591 mm και μεταξόνιο 2.851 mm.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...