Audi R8 Sport Edition στα χρώματα του τμήματος

Μόνο για 200 τυχερούς

  • -
  • -

Μια αθλητική αύρα θέλει να περάσει η Audi στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης, παρουσιάζοντας την ειδική έκδοση R8 Sport Edition. To λανσάρισμά του σηματοδοτεί την έναρξη του τμήματος «Audi Sport», όπου θα περιλαμβάνονται όλα τα sport μοντέλα της γερμανικής εταιρείας και υπεύθυνος του τμήματος είναι ο Stephan Winkelmann.

Μόνο 200 μονάδες θα κατασκευαστούν από την ειδική έκδοση που βλέπουμε στις φωτογραφίες, το οποίο δεν έχει καμία μηχανολογική αλλαγή, αλλά οι αναβαθμίσεις είναι κυρίως στιλιστικές. Συγκεκριμένα, τα χρώματα που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι το ασημί, το κόκκινο και το μαύρο, που είναι άλλωστε και ο χρωματικός συνδυασμός του τμήματος Audi Sport. Πατάει επάνω σε 20 ιντσών σφυρήλατες ζάντες με ελαστικά 245/30 εμπρός και 305/30 πίσω. Το εσωτερικό ακολουθεί τη φιλοσοφία της εξωτερικής εικόνας του sport μοντέλου, ενώ διαθέτει το ανάλογο ταμπελάκι, όπου αναγράφεται η γνησιότητα και ο αριθμός κατασκευής του μοντέλου. Το σαλόνι είναι ντυμένο με δέρμα Nappa μαύρο και κόκκινο και τα πάνελ στις πόρτες έχουν κόκκινη και μαύρη επένδυση με ασημένιες ραφές.

Οι οδηγοί μπορούν να ελέγξουν τον θόρυβο των εξατμίσεων, καθώς και να επιλέξουν τα επιπλέον προγράμματα οδήγησης dry, wet, snow μέσω ενός μπουτόν και έναν περιστροφικό διακόπτη αντιστοιχα. Η ειδική έκδοση θα προσφέρεται με τις R8 V10 και R8 V10 Plus έκδοσεις, ενώ η τιμή δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή. Τέλος, οι παραδόσεις αναμένονται στα τέλη του καλοκαιριού.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...