Το καλοκαίρι θα παρουσιαστεί το VW T-Roc SUV

Αρέσει και η Volkswagen πήρε την απόφαση να το βγάλει στην παραγωγή και μάλιστα σύντομα

  • -
  • -

Παρουσιάστηκε ως πρωτότυπο τρία χρόνια πριν στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης και κέρδισε κολακευτικά σχόλια από το κοινό και τον ειδικό Τύπο. Από τότε πολλά άλλαξαν με το T-Roc όμως να μένει στα... χαρτιά, αλλά τα SUV να σημειώνουν σημαντική άνοδο στην αγορά.

Το ρεύμα που έχουν τα μοντέλα του είδους, έκανε την Volkswagen να πάρει και επίσημα πλέον την απόφαση να προχωρήσει στην παραγωγή του και μάλιστα άμεσα μέσα στο καλοκαίρι. Έτσι θα εμπλουτίσει ακόμα περισσότερο την γκάμα των SUV της προς τα κάτω, αφού το T-Roc θα έχει διαστάσεις κοντά στα 4,3 m και θα τοποθετηθεί λίγο κάτω από το Tiguan.

Έρχεται να ανταγωνιστεί μοντέλα όπως το Jeep Renegade και το Nissan Juke, έχοντας πιο life style χαρακτήρα από τα υπόλοιπα μοντέλα της γερμανικής εταιρείας. Η πλατφόρμα που θα βασίζεται είναι η νέα MQB A0 η οποία παρέχει τη δυνατότητα για τετρακίνηση. Στη βάση της γκάμας των κινητήρων του θα τοποθετείται ο 1.0 TSI βενζίνης με 85 ή 110 ίππους και πιο ψηλά θα υπάρχει διαθέσιμος ο νέος επίσης βενζίνης 1.5 TSI με 130 ή 150 ίππους.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...