Μόνο 30 μονάδες για τη γερμανική αγορά

Ειδική έκδοση Toyota GT86 Tiger

  • -
  • -

H Toyota Γερμανίας ανακοίνωσε μια ειδική έκδοση του ανανεωμένου GT86 με την ονομασία Tiger. Η παραγωγή του όχι μόνο θα περιοριστεί στην εγχώρια αγορά του... Σόιμπλε, αλλά θα είναι και περιορισμένη μιας και θα κατασκευαστεί σε μόλις 30 μονάδες.

Οι αλλαγές σε σχέση με την απλή έκδοση είναι κυρίως αισθητικές. Η εξωτερική απόχρωση είναι πορτοκαλί, ενώ ξεχωρίζουν οι μαύρες πινελιές γύρω από τα πλαϊνά παράθυρα. Τον ίδιο μαύρο χρωματισμό ακολουθούν τα καπάκια των εξωτερικών καθρεφτών και η αεροτομή στο πίσω μέρος. Η ειδική έκδοση GT86 πατάει επάνω σε ανθρακί ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών και φοράει σπορ ανάρτηση της SACHS. Στο εσωτερικό συναντάμε αλκαντάρα και μαλακό δέρμα, ενώ οι ραφές φέρουν την πορτοκαλί απόχρωση. Επίσης, το λογότυπο GT86 Tiger βρίσκεται σε διάφορα σημεία μέσα στην καμπίνα.

Κάτω από το καπό παραμένει ο 2λιτρος boxer κινητήρας των 200 ίππων και 205 Nm ροπής. Όπως αναφέραμε και παραπάνω, η ειδική έκδοση θα διατίθεται μόνο στην γερμανική αγορά από τον επόμενο μήνα και η τιμή του θα είναι 34.990 ευρώ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...