Μια ειδική έκδοση του Ford GT για γνώστες

Ακόμα πιο ξεχωριστό από το GT, αυτή η ειδική έκδοση του μοντέλου στοχεύει σε κοινό που αναζητά το μοναδικό

  • -
  • -

Για ορισμένους το αυτοκίνητο δεν είναι απλώς ένα εργαλείο δουλειάς, αλλά ένα έργο τέχνης, μια επένδυση, κάτι μοναδικό και ξεχωριστό. Για αυτούς πολλές φορές ακόμα και ένα supercar δεν είναι αρκετά ξεχωριστό και αναζητούν κάτι ακόμα πιο ιδιαίτερο.

Για αυτούς λοιπόν η Ford ετοίμασε μια ειδική έκδοση του GT με τα διακριτικά ‘66 Heritage Edition. Αυτό το αυτοκίνητο δημιουργήθηκε προς τιμή του κλασικού GT40 δεύτερης γενιά το οποίο είχε οδηγηθεί από τους Bruce McLaren και Chris Amon κατά τον αγώνα του Le Mans το 1966.

Αισθητικά το μοναδικό αυτό GT διακρίνεται για την ιδιαίτερη βαφή του σε Shadow Black. Επιπλέον, διατίθεται με λεπτομέρειες σε γυαλιστερό μαύρο ή ματ. Άλλα χαρακτηριστικά στοιχεία που κάνουν διαφορετική αυτή την έκδοση είναι οι ασημί ρίγες που διατρέχουν το αμάξωμά του, στοιχεία από ανθρακονήματα, γραφικά στις πόρτες και ειδικής σχεδίασης ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών. Γυμνό ανθρακόνημα και δερμάτινες επενδύσεις κάνουν τη διαφορά στο εσωτερικό. Το Ford GT ’66 Heritage Edition θα παραχθεί μόνο σε ελάχιστα κομμάτια για αυτή τη χρονιά.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...