Μοναδική Koenigsegg Agera RS Gryphon

Με 1.360 ίππους, αρκετό carbon και χρυσό 24 καρατίων

  • -
  • -

Πρωτοπόρος στην τεχνολογία ο Koenigsegg, έρχεται στη Γενεύη να μας δώσει μια άλλη διάσταση της εταιρείας του, δημιουργώντας ένα μοναδικό και αναμφίβολα ξεχωριστό αυτοκίνητο. Πατά πάνω στην Agera RS για να φτιάξει την Gryphon, ένα μοναδικό στην κυριολεξία αυτοκίνητο.

Το όνομά του εμπνευσμένο από το μυθικό τέρας, με πόδια λιονταριού, αλλά κεφάλι και φτερά αετού. Η Koenigsegg Agera RS Gryphon έχει γίνει παραγγελία με την ισχυρή έκδοση του V8 twin-turbo κινητήρα με απόδοση 1 MW ή αν θέλετε στα δικά μας δεδομένα 1.360 ίππων. Με βάρος 1.395 κιλά έχει αναλογία πολύ κοντά στο 1:1 πλησιάζοντας το κορυφαίο μοντέλο του Σουηδού κατασκευαστή.

Αυτό που κάνει ξεχωριστό το μοναδικό Agera RS Gryphon σε επίπεδο αισθητικής είναι τα στοιχεία από carbon και από χρυσό 24 καρατίων, όπως και οι λωρίδες και τα logo. Στο εσωτερικό συναντάμε επενδύσεις από αλκαντάρα, βουρτσισμένο carbon και μαύρο αλουμίνιο. Στα καθίσματα υπάρχει το logo του Gryphon και χρυσά διακοσμητικά, ενώ η παραγγελία για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο περιλαμβάνει και σκληρή οροφή που αφαιρείται και αποθηκεύεται στο εμπρός μέρος κάτω από καπό στους ίδιους χρωματισμούς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...