Το Renault Clio έπιασε… δουλειά

Clio Business ονομάζεται και είναι η επαγγελματική πλευρά του ελκυστικού γαλλικού μοντέλου

  • -
  • -

Στην οικογένεια των επαγγελματικών μοντέλων Renault PRO+ προστέθηκε το μικρό Clio Business. Πέρα από τη γνωστή πρακτικότητα που προσφέρει στη χρηστική του μορφή το Clio, σε αυτή την έκδοση έρχεται πιο πλούσια εξοπλισμένο παρέχοντας περισσότερες δυνατότητες εξατομίκευσης.

Έτσι, η προσεγμένη ποιότητα τώρα συνοδεύεται και με ανέσεις επιβατικού μοντέλου. Το Renault Clio Business εφοδιάζεται με το σύστημα πολυμέσων Media NAV Evo με πλοήγηση και οθόνη αφής επτά ιντσών. Επιπλέον, με το σύστημα ECO2 παρέχει πληροφορίες για το αυτοκίνητο έτσι ώστε ο οδηγός να αξιοποιεί στο μέγιστο τις δυνατότητες του αυτοκινήτου με γνώμονα την οικονομία και τη χαμηλή κατανάλωση καυσίμου.

Κάτω από το καπό του επαγγελματικού μοντέλου βρίσκεται ένα από τα καλά χαρτιά των Γάλλων, ο 1.5 dCi κινητήρας diesel με απόδοση 90 ίππων και μέση κατανάλωση καυσίμου 3,3 lt/100 km. Ένα ακόμα θετικό χαρακτηριστικό είναι τα μεγάλα διαστήματα service, ανά 30.000 χιλιόμετρα, γεγονός που συντελεί στη μείωση του κόστους χρήσης του αυτοκινήτου.

Τα επαγγελματικά Renault CLIO PRO+ και CLIO Business είναι άμεσα διαθέσιμα με 5χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και τιμές που ξεκινούν από τις 11.657 ευρώ (PRO+) και 12.403 (Business) χωρίς Φ.Π.Α. και Ε.Τ.Τ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...