Το Renault Captur ανανεώθηκε

Με επιλεκτικές αλλαγές το μικρό crossover έγινε ακόμα πιο ελκυστικό

  • -
  • -

Πρεμιέρα στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης θα κάνει το crossover της γαλλικής φίρμας. Οι κύριες αλλαγές εστιάζονται στα νέα φωτιστικά σώματα σχήματος C, την πανοραμική γυάλινη οροφή και τη διεύρυνση της χρωματικής παλέτας. Στο εσωτερικό οι Γάλλοι έδωσαν έμφαση στην ποιότητα, η οποία παρουσιάζεται αναβαθμισμένη.

Μεγάλη έμφαση δόθηκε στις εξατομίκευση του κάθε αυτοκινήτου, με τη χαρακτηριστική διχρωμία να κάνει τη διαφορά σε αυτόν τον τομέα. Ένα νέο πορτοκαλί (Atacama Orange) και ένα μπλε (Ocean Blue) προστέθηκαν στις επιλογές όσον αφορά το αμάξωμα και ένα γκρι (Platinum Grey) για την οροφή. Έτσι, οι διαθέσιμοι συνδυασμοί φτάνουν τους 30. Ανάλογα πολλές, έξι στον αριθμό, είναι και οι επιλογές διαμόρφωσης των χρωματικών συνδυασμών του εσωτερικού.

Ανάλογα με την έκδοση το ανανεωμένο Captur εφοδιάζεται με ένα φώτα LED (Pure Vision) που προσφέρουν εκτός από καλύτερη ορατότητα και χαρακτηριστική εμφάνιση. Τα φώτα με λειτουργία ημέρας είναι τοποθετημένα στο κάτω μέρος του προφυλακτήρα, έχοντας, όπως και τα πίσω σχήμα C.

Το νέο Renault Captur υιοθετεί σχεδιαστικά στοιχεία από το μεγαλύτερο αδελφό μοντέλο Kadjar, γεγονός που τονίζει ακόμα περισσότερο τον περιπετειώδη χαρακτήρα του. Τέσσερις νέες επιλογές υπάρχουν τώρα όσον αφορά τους τροχούς, δύο με διάσταση 16 ιντσών και δύο ακόμα σε 17 ίντσες. Τέλος, τη διαφορά κάνει η μεγάλη γυάλινη οροφή, η οποία είναι διαθέσιμη μόνο στις εκδόσεις με τη διχρωμία.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...