Νέες εκδόσεις Peugeot 108 Collection by MIKA

Νεανικές εκδόσεις με έντονα χρώματα και pop αισθητική

  • -
  • -

Αν είσαστε γνώστης των πραγμάτων της μουσικής προφανώς θα γνωρίζεται και τον MIKA, μεγάλο σταρ του χώρου. Σε συνεργασία με τον Βρετανό τραγουδοποιό και συνθέτη η Peugeot δημιούργησε νέες εκδόσεις με στιλ και φαντασία που δίνουν περισσότερη σπιρτάδα στα μοντέλα με pop και νεανική εμφάνιση.

Το νέο Peugeot 108 Collection προσφέρεται σε μια ευρεία επιλογή εξατομίκευσης χάρη στο συνδυασμό διαφορετικών χρωμάτων μέσα και έξω που αφορά σε διάφορα σημεία και επενδύσεις, στα πατάκια, στις πόρτες και στους εξωτερικούς καθρέπτες.

«Είναι μεγάλη τιμή για μένα που συνεργάζομαι με την ιστορική γαλλική μάρκα PEUGEOT. Μεγάλωσα μαζί της και πάντα αγαπούσα την αισθητική και τη σχεδίαση της μάρκας. Η νέα καμπάνια είναι μία απολαυστική «σύγκρουση» τού δικού μου κόσμου με εκείνου του 108. Είχαμε υπέροχες στιγμές μέχρι να ολοκληρωθεί η καμπάνια, κάτι που μπορείτε να νιώσετε βλέποντας το αποτέλεσμα» δηλώνει ο ΜΙΚΑ, ο μεγάλος pop star που πρωταγωνιστεί στην μουσική βιομηχανία από το 2007 (νικητής στα World Music Awards) με το τελευταίο του άλμπουμ «No place in Heaven» να γίνεται πλατινένιο στην Γαλλία το 2016.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...