Ευρωπαϊκή πρεμιέρα για το νέο Jeep Compass

Ο αντικαταστάτης των Patriot και Compass έγινε ένα μοντέλο διατηρώντας το όνομα του Compass

  • -
  • -

Το είδαμε πριν λίγους μήνες, μέσα στο 2016 να κάνει πρεμιέρα στην αντιπέρα όχθη του Ατλαντικού, στην Έκθεση Αυτοκινήτου του L.A. και τώρα έφτασε η ώρα να κάνει την επίσημη πρώτη του και στην Ευρώπη. Ο λόγος για το νέο Jeep Compass το οποίο θα έρθει να τοποθετηθεί πάνω από το μικρό Renegade διευρύνοντας τη γκάμα της αμερικανικής φίρμας.

Επίσημα ακόμα η Jeep δεν έχει ανακοινώσει αν το νέο Compass ευρωπαϊκών προδιαγραφών θα έχει αλλαγές σε σχέση με το «αμερικάνικο». Έτσι, θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τις αρχές Μαρτίου όπου θα γίνει η επίσημη αποκάλυψη του μοντέλου, μαζί με το Wrangler Rubicon Recon, μια πιο άγρια έκδοση του μοντέλου, με βελτιωμένες εκτός δρόμου δυνατότητες. Αυτό θα είναι διαθέσιμο στην αγορά της Ευρώπης από τον Απρίλιο.

Ειδικές εκδόσεις Night Eagle θα εμπλουτίσουν τη γκάμα των Grand Cherokee και Wrangler και θα διακρίνονται για τις αλλαγές στην εξωτερική εμφάνιση των μοντέλων, με μαύρα διακοσμητικά στοιχεία και νέους τροχούς. Στο εσωτερικό του Grand Cherokee Night Eagle συναντάμε επενδύσεις από δέρμα και σουέτ, με μαύρες ραφές και διακοσμητικά χρωμίου.

Για την κίνηση του Grand Cherokee φροντίζει ένα diesel Mutlijet II 3,0 λίτρων με απόδοση 250 ίππων και ένας V6 3,6 λίτρων με 286 ίππους. Το Wrangler έρχεται με ένα turbodiesel κινητήρα 2,8 λίτρων με 200 ίππους και ένα 3,6 λίτρων V6 με 284 ίππους. Επιπλέον, θα υπάρχουν αρκετές δυνατότητες εξατομίκευσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Αυτό είναι το νέο Jeep Compass

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...