Το ανοικτό smart σε συλλεκτική έκδοση Brabus

Περιορισμένης παραγωγής έκδοση για το sport διθέσιο αυτοκίνητο με τους 90 ίππους

  • -
  • -

Με τα ηλεκτρικά smart fortwo και forfour να είναι έτοιμα να κυκλοφορήσουν στους ευρωπαϊκούς δρόμους (διαβάστε ΕΔΩ την πρώτη επαφή μαζί τους στη Γαλλία), η θυγατρική της Mercedes-Benz λανσάρει μία ειδική έκδοση του ανοικτού fortwo. Θα κάνει πρεμιέρα στην έκθεση της Γενεύης και αμέσως θα ανοίξει το βιβλίο παραγγελιών, με τις τιμές στη Γερμανία να αρχίζουν από τα 26.750 ευρώ.

Το smart fortwo cabrio BRABUS edition #2 θα κατασκευαστεί σε μόλις 100 μονάδες, με ασημί χρώμα αμαξώματος, κόκκινη υφασμάτινη οροφή και νέες ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών με ελαστικά 185/50 μπροστά και 205/45 πίσω. Κινητήρας είναι ο γνωστός τρικύλινδρος 0.9 turbo με 90 ίππους, σε συνδυασμό με 6τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη (η smart ανακοινώνει μεικτή κατανάλωση 4,2 lt/100 km και εκπομπές ρύπων 97 g. CO2 ανά km).

Ο εξοπλισμός της συλλεκτικής έκδοσης περιλαμβάνει sport ανάρτηση που χαμηλώνει το αμάξωμα κατά 10 mm, δερμάτινο πολυλειτουργικό τιμόνι με paddles για την αλλαγή σχέσεων, αλουμινένια πεντάλ, φώτα αλογόνου μπροστά με φώτα ημέρας LED και πίσω φώτα LED, αισθητήρες φωτός και βροχής, σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής 7 ιντσών και χάρτες πλοήγησης, αυτόματος κλιματισμός, θερμαινόμενα καθίσματα κ.α.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...