Τι θα δείξει στη Γενεύη η Mercedes-Benz;

Νέα E-Class Cabriolet, ειδικές εκδόσεις για τα 50 χρόνια της AMG και ένα μοντέλο-έκπληξη στο περίπτερο των Γερμανών

  • -
  • -

Με την άφιξη του ανοικτού αμαξώματος, η οικογένεια της E-Class ολοκληρώνεται. Το μεγάλο τετραθέσιο cabrio θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στην έκθεση της Γενεύης και θα πλαισιώσει τη sedan, τη wagon, την coupe και την crossover All-Terain. Η E-Class Cabriolet φέρει υφασμάτινη οροφή και όλα τα τεχνολογικά «καλούδια» της Mercedes-Benz, όπως το σύστημα ημι-αυτόνομης οδήγησης.

Οι επσκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά επίσης την ανανεωμένη GLA, την υπερπολυτελή Mercedes-Maybach G650 Landaulet, τις ειδικές εκδόσεις SLC RedArt και SL design, αλλά και το πρωτότυπο pick up με το αστέρι στη μάσκα, την X-Class.


Στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 50ά γενέθλια της AMG, θα αποκαλυφθεί ένα πρωτότυπο sport μοντέλο, που σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι η τετράθυρη έκδοση της GT (ως αντίπαλος της Panamera). Πρεμιέρα θα κάνουν επίσης άλλα τέσσερα αυτοκίνητα της Mercedes-AMG: η E63 S Wagon, η AMG GT C Roadster Edition 50, η C63 S Cabriolet Ocean Blue Edition και η C43 Coupe Night Edition.

Παράλληλα, η Mercedes-Benz θα παρουσιάσει μία σειρά από καινοτομίες στους τομείς της ηλεκτροκίνησης και της επικοινωνίας, οι οποίες θα εφαρμοστούν στην μελλοντική γκάμας ηλεκτρικών μοντέλων EQ.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...