Ποιους κινητήρες θα έχει το νέο SUV της Mitsubishi;

Το Eclipse Cross θα κάνει πρεμιέρα τον Μάρτιο στη Γενεύη και θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2018

  • -
  • -

Σε μία νέα υποκατηγορία των SUV εισέρχεται η Mitsubishi με το λανσάρισμα του Eclipse Cross. Το μήκος του (4,5 m) το τοποθετεί ανάμεσα στο compact ASX και το μεσαίο Outlander και το φέρνει σε ευθεία αντιπαράθεση με τα νέα Peugeot 3008, Volkswagen Tiguan και Ford Kuga.

Οι Ιάπωνες έχουν δημοσιεύσει μέχρι στιγμής σκοτεινές φωτογραφίες του νέου τους μοντέλου, δεν έχουν όμως μοιραστεί πληροφορίες για τα μηχανικά του μέρη. Γνωρίζουμε ότι θα είναι διαθέσιμο σε προσθιοκίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις, ενώ επιβεβαιώσαμε πάντως τις φήμες που θέλουν ως βασικό κινητήρα έναν νέο 1.5 turbo βενζίνης, ο οποίος θα συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο αλλά και με αυτόματο CVT. Θα υπάρχει και επιλογή πετρελαιοκινητήρα, με κυβισμό όμως (2.200 cc) που ενδέχεται να αποθαρρύνει αρκετούς. Μελλοντικά η Mitsubishi θα παρουσιάσει και υβριδική plug-in έκδοση.

Σχεδιαστικά, το Eclipse Cross ξεχωρίζει από το σφηνοειδές σχήμα του, την μεγάλη μάσκα που ενώνεται με τα εμπρός φώτα LED, την ακμή στο πλάι που εκτείνεται μέχρι τα πίσω φωτιστικά σώματα και την τύπου coupe οροφή.



ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...