Το νέο Insignia και με τις αρετές του station wagon

Θέμα ωρών είναι η αποκάλυψη από την Opel του νέου Insignia Sports Tourer

  • -
  • -

Το πέμπτο κατά σειρά μοντέλο που λανσάρει η Opel μέσα στο 2017, μετά το ηλεκτρικό Ampera-e, το Vivaro, το Insignia Grand Sport και το Crossland X είναι το Insignia Sports Tourer. Πρόκειται για την station εκδοχή του μεσαίου οικογενειακού, η οποία προσθέτει επιπλέον πρακτικότητα σε ένα «πακέτο» που ξεχωρίζει για την αισθητική και τον πλούσιο εξοπλισμό του.

Ο Πρόεδρος της γερμανικής μάρκας, Karl-Thomas Neumann, φωτογραφήθηκε δίπλα στο Insignia ST κατά τα γυρίσματα του καθιερωμένου videocast. Δεν μας αποκάλυψε πάντως λεπτομέρειες του νέου αυτοκινήτου, καθώς το εμπρός μέρος είναι πανομοιότυπο με αυτό του sedan. Μέσα στις επόμενες μέρες θα δημοσιοποιηθούν οι επίσημες φωτογραφίες του Insignia ST, ενός μοντέλου που θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα τον Μάρτιο στην έκθεση της Γενεύης.

Τα άλλα δύο μοντέλα για να συμπληρωθεί το «7 in 17» της Opel είναι το Insignia Country Tourer (η crossover δηλαδή παραλλαγή του station wagon) και το Grandland X, ένα compact SUV, το οποίο θα βασίζεται στο πάτωμα του Peugeot 3008.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ 5 HOT INFO ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ OPEL INSIGNIA

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...