Οι πρεμιέρες της Mazda στη Γενεύη

Οι Ιάπωνες θα παρουσιάσουν στη διεθνή έκθεση το νέο CX-5 και τις ανανεωμένες εκδόσεις των CX-3, Mazda2

  • -
  • -

Η Mazda απουσιάζει από το ελληνικό κοινό, σε μία από τις πιο δημιουργικές περιόδους της ιστορίας της. Το περίπτερό της στην προσεχή έκθεση της Γενεύης θα περιλαμβάνει τρία αυτοκίνητα που θα εμφανιστούν για πρώτη φορά ενώπιον του ευρωπαϊκού κοινού.

Το πρώτο είναι το μεσαίο της SUV, το CX-5, που είχε κάνει παγκόσμια πρεμιέρα τον περασμένο Νοέμβριο στο σαλόνι του Λος Άντζελες. Το μήκους 4,54 m. CX-5 υιοθετεί τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της Mazda, ενώ παράλληλα εφοδιάζεται με τους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου SkyActiv, αλλά το σύστημα G-Vectoring Control. Το τελευταίο κατανέμει τη ροπή σε κάθε τροχό, ανάλογα με τις εντολές του οδηγού μέσω του τιμονιού.

Το G-Vectoring Control θα είναι όμως στάνταρ και στις ανανεωμένες εκδόσεις των CX-3, Mazda2, τα οποία θα κάνουν επίσης πρεμιέρα στην ελβετική πόλη. Στον εξοπλισμό του μικρού SUV και του σουπερμίνι θα περιλαμβάνονται επίσης το σύστημα i-ACTIVSENSE με αυτόματα φώτα Adaptive LED Headlights κ.α. Οι αλλαγές θα αφορούν επίσης νέας σχεδίασης τιμόνια, έγχρωμο head-up display, χαμηλότερα επίπεδα θορύβου στο εσωτερικό και πιο άνετη κύλιση. Η άφιξη των CX-3/Mazda2 στην Ευρώπη έχει προγραμματιστεί για την άνοιξη και του CX-5 στις αρχές του καλοκαιριού.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...