Νέο αυτόματο κιβώτιο και εκδόσεις για το C4 Cactus

Το crossover της Citroen, που έφερε άλλον... αέρα στην κατηγορία, θα προσφέρεται σε επιπλέον συνδυασμούς

  • -
  • -

Η εξωτερική εμφάνιση, το λιτό και ταυτόχρονα μοντέρνο εσωτερικό, το προσιτό κόστος αγοράς, είναι ορισμένα από τα χαρακτηριστικά που έκαναν το C4 Cactus δημοφιλές στην Ευρώπη. Η Citroen «πατά» στην πετυχημένη συνταγή και εξοπλίζει το μικρό της crossover με το νέο αυτόματο κιβώτιο ΕΑΤ6, για μεγαλύτερη άνεση και ευκολία στις αστικές μετακινήσεις, το οποίο διατίθεται με τον 1.2 PureTech βενζίνης των 110 ίππων.

Το εξελιγμένο κιβώτιο 6 σχέσεων φέρει νέο μετατροπέα ροπής, ο οποίος υπόσχεται πιο ομαλές αλλαγές σχέσεων. Παράλληλα, το EAT6 έχει δύο προγράμματα λειτουργίας, η επιλογή των οποίων γίνεται διακόπτη μπροστά από τον επιλογέα: το Sport είναι ιδανικό για πιο δυναμική οδήγηση και το Snow για σημεία με χαμηλή πρόσφυση. Η διαφορά τιμής στη Γαλλία σε σχέση με το μηχανικό κιβώτιο είναι 1.400 ευρώ.



Παράλληλα, οι Γάλλοι λανσάρουν την έκδοση Onetone, η οποία – όπως υπονοεί το όνομά της – αφήνει τις έντονες αντιθέσεις χρωμάτων στο αμάξωμα για πιο αρμονικούς συνδυασμούς. Όπως το λευκό περλέ με ανοικτά γκρι Airbumps και λευκές ζάντες αλουμινίου, το μαύρο με μαύρα Airbumps και μαύρους τροχούς ή το γκρι αμάξωμα με γκρι Airbumps και ζάντες με διχρωμία.

Στον εξοπλισμό των C4 Cactus Onetone περιλαμβάνονται λευκές ράγες οροφής και καλύμματα εξωτερικών καθρεπτών (μόνο στο λευκό αυτοκίνητο), κάμερα οπισθοπορείας, ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, επενδύσεις σε δέρμα/ύφασμα, θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα, προστατευτικές ποδιές.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...