Έρχεται η Porsche Panamera Sport Turismo

Η γερμανική εταιρεία επιβεβαίωση την παραγωγή της Sport Turismo

  • -
  • -

Μέσα στο χρόνο θα κυκλοφορήσει η πιο πρακτική έκδοση της Porsche Panamera με τα διακριτικά Sport Turismo. Αρχές Μαρτίου στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια του μοντέλου εμπρός στο κοινό του ελβετικού Σαλονιού. Το μοντέλο θα είναι συνέχεια το πρωτότυπου μοντέλου που παρουσίασε η Porsche το 2012 με τα ίδια σχεδιαστικά χαρακτηριστικά.

Πέντε πόρτες, shooting brake αισθητική ή στο πιο κατανοητό του, station wagon στοιχεία με βελτιωμένη πρακτικότητα, που αναμένεται να δώσει νέα διάσταση στην Panamera και να διευρύνει το αγοραστικό της κοινό, ειδικά στην Ευρώπη.

Η αποκάλυψη του νέου μοντέλου έγινε κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο βρετανικό Car, του διευθυντή πωλήσεων της Porsche Panamera, Dr Stefan Utsch. Σε αυτήν παραδέχθηκε ότι η Porsche ετοιμάζει ένα μοντέλο με αυτή τη φιλοσοφία τρέφοντας μάλιστα υψηλές φιλοδοξίες. Τόνισε επίσης ότι θα έχει γνώριμη εικόνα που θα αποτελεί φυσική συνέχεια της γνωστής μας Panamera.

Όσον αφορά τα μηχανικά μέρη η Panamera Sport Turismo θα μοιράζεται τα ίδια με το βασικό μοντέλο. Στην αγορά αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα, αμέσως μετά την παρουσίασή της, μέσα στο χρόνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Την πρώτη οδήγηση της Porsche Panamera

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...