Γρήγορη έκδοση Toyota Yaris με 210+ ίππους

Μια ισχυρή έκδοση δρόμου του αγωνιστικού Yaris ετοιμάζει η Toyota

  • -
  • -

Δύο μόλις μήνες πριν την επίσημη παρουσίαση στην Έκθεση της Γενεύης η Toyota έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες της γρήγορης εκδοχής του Yaris. Χωρίς να υπάρχει ακόμα επίσημη ανακοίνωση σχετικά με τεχνικά χαρακτηριστικά του κινητήρα θα πρέπει να περιμένουμε σύμφωνα με την Toyota περισσότερους από 210 ίππους, από ένα 4κύλινδρο κινητήρα 1,8 λίτρων με κομπρέσορα, τιμή που το κάνει το ισχυρότερο μοντέλο στην κατηγορία του.

Το συγκεκριμένο μοτέρ πιθανότατα βασίζεται στο αγωνιστικό που χρησιμοποιείται στην έκδοση WRC του Yaris. Έτσι, το Toyota Yaris θα κοιτά στα μάτια τον ανταγωνισμό της κατηγορίας των hot hatch με αυτά τα χαρακτηριστικά. Σχεδιαστικά το καυτό Yaris διακρίνεται για τα νέα αεροδυναμικά του βοηθήματα, τη μεγάλη τραπεζοειδή απόληξη της εξάτμισης που είναι τοποθετημένη στο κέντρο του πίσω προφυλακτήρα, τους μεγάλους τροχούς 17 ιντσών με ελαστικά 215/50 και τις χρωματιστές λεπτομέρειες στο πλάι του αμαξώματος.

Η μετάδοση της κίνησης αναμένεται να περνάει - όπως και στον ανταγωνισμό - στους εμπρός τροχούς, μέσω ενός χειροκίνητου κιβωτίου ταχυτήτων έξι σχέσεων. Επίσημα όλες οι πληροφορίες σχετικά με το άγριο Toyota Yaris, αλλά και την ανανεωμένη γκάμα του supermini της θα αποκαλυφθούν από τους Ιάπωνες στις αρχές Μαρτίου στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Το Toyota Yaris WRC



ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...