Έτοιμα τα πρώτα Micra, στην Ελλάδα τον Μάρτιο

Η παραγωγή του μικρού της Nissan επέστρεψε στην Ευρώπη μετά από διάλειμμα 7 ετών

  • -
  • -

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα μοντέλα μαζικής παραγωγής του 2017 είναι αναμφίβολα το νέο Micra. Στην πέμπτη του γενιά, το σουπερμίνι της Nissan κάνει μία μικρή επανάσταση, στους τομείς της σχεδίασης, της εκμετάλλευσης των χώρων και της τεχνολογίας. Τα πρώτα αυτοκίνητα άρχισαν ήδη να βγαίνουν από το εργοστάσιο της Renault στο Flins (Φλιν) της Γαλλίας, όπου κατασκευάζεται και το Clio.

Τα Micra θα αρχίσουν να διανέμονται στις ευρωπαϊκές εκθέσεις της Nissan από το Φεβρουάριο, με τις παραδόσεις να ακολουθούν αμέσως μετά. Βασίζεται σε τροποποιημένη έκδοση της πλατφόρμας V, την οποία θα μοιράζεται με το επόμενο Clio.

Οι σχεδιαστές της ιαπωνικής μάρκας «πάτησαν» στις εξωτερικές διαστάσεις του νέου Micra (είναι μακρύτερο, φαρδύτερο και χαμηλότερο από τον προκάτοχό του), με αποτέλεσμα να δημιουργήσουν ένα αυτοκίνητο με δυναμικό σχήμα που κερδίζει αμέσως τα βλέμματα. Ανάλογες είναι οι εντυπώσεις και από το εσωτερικό του, με διχρωμία στο ταμπλό, καλής ποιότητας πλαστικά, πλούσιο εξοπλισμό συνδεσιμότητας και sport τιμόνι με επίπεδο το κάτω μέρος της στεφάνης.

Το μήκους 4 m. Micra προσφέρει χώρο αποσκευών 300 lt. και θα είναι διαθέσιμο με τρεις κινητήρες: τον 0.9 turbo βενζίνης με 90 ίππους, τον 1.0 ατμοσφαιρικό με 73 PS και τον 1.5 diesel με 90 PS.

Διαβάστε εδώ τα 5 HOT INFO του νέου Nissan Micra

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...