Ανανέωση για τη Skoda Octavia Scout

Η Skoda ολοκληρώνει τη γκάμα των εκδόσεων της ανανεωμένης Octavia με την προσθήκη της Scout

  • -
  • -

Δύο περίπου μήνες πριν η Skoda παρουσίασε την ανανεωμένη εκδοχή της Octavia, ενός από τα σημαντικότερα μοντέλα στη γκάμα της. Δύο μόλις μέρες πριν είδαμε τη γρήγορη έκδοση Octavia RS και σήμερα έρχεται η πιο περιπετειώδης εκδοχή της με τα διακριτικά Scout.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Την ανανεωμένη Skoda Octavia

 

Βασίζεται στην Octavia Combi, αλλά έχει αυξημένο ύψος κατά 2,5 cm. Έτσι η γωνία προσέγγισης έγινε 16,6 μοίρες και 14,5 μοίρες η γωνία αποφυγής, επιτρέποντας στην Octavia Scout να κινηθεί σε πιο δύσβατα εδάφη. Περιμετρικά του αμαξώματος έχουν τοποθετηθεί πλαστικά προστατευτικά και μεταλλικές πλάκες εμπρός και πίσω κάτω από το αμάξωμα.

Σχεδιαστικά ακολουθεί τις αλλαγές που έφερε η ανανέωση και στις υπόλοιπες εκδόσεις, με χαρακτηριστικό γνώρισμα τα ξεχωριστά εμπρός φώτα με τεχνολογία LED και τη ανασχεδιασμένη μάσκα, ενώ την διαφορετικότητα αναδεικνύουν οι μπάρες οροφής. Η γκάμα των κινητήρων περιλαμβάνει τον 4κύλινδρο 1.8 τούρμπο βενζίνης με απόδοση 180 ίππων και τους 2λιτρους diesel με 150 και 184 ίππους. Η μετάδοση της κίνησης περνάει μέσω ενός πολύδισκου συμπλέκτη και στους τέσσερις τροχούς.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Ακόμα πιο δυνατή η νέα Skoda Octavia RS

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...