Toyota C-HR με τις αναβαθμίσεις της TRD

Ένα ειδικά εξελιγμένο C-HR θα απολαμβάνουν οι Ιάπωνες

  • -
  • -

Για τους πελάτης της στην Ιαπωνία η Toyota σε συνεργασία με την TRD και Modellista δημιούργησαν ένα εξελιγμένο σε εμφάνιση C-HR. Η Toyota Racing Development (TRD) σχεδίασε δύο διαφορετικές εκδοχές του C-HR, οι οποίες προσφέρουν μοναδικές πινελιές και συνδυάστηκαν έτσι ώστε να δημιουργήσουν δύο εντυπωσιακές σε εμφάνιση εκδόσεις.

Η πρώτη υιοθετεί επιθετικό στιλ, που χαρίζει στο αυτοκίνητο άγρια εμφάνιση, με νέους προφυλακτήρες που συνοδεύονται από φώτα ημέρας LED. Επιπλέον, διαθέτει diffuser, πλαϊνές «φούστες» και αεροτομή στο πίσω μέρος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ    5 HOT INFO για το Toyota C-HR

Η δεύτερη επιλογή έχει Extreme Style με μαύρα προστατευτικά φτερών, λασπωτήρες, πιο έντονο εμπρός μέρος, με ζάντες  ιντσών και διακοσμητικά σε ασημί και μαύρο. Στο εσωτερικό τη διαφορά κάνουν τα σπορ καθίσματα και άλλες λεπτομέρειες στα χειριστήρια.

Η Modellista έφτιαξε πιο εκκεντρικά πακέτα Elegance και Ice Style, με στοιχεία χρωμίου, ανασχεδιασμένο εμπρός και πίσω προφυλακτήρα, πλαϊνές «φούστες» και γενικότερα ένα έντονο αεροδυναμικό πακέτο που φέρνει το C-HR πιο κοντά στην άσφαλτο. Την εικόνα συμπληρώνουν τα φώτα LED και οι τροχοί 17 ή 19 ιντσών.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ      Οδηγούμε το νέο Toyota C-HR

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...