Έρχεται η Mercedes-Benz E-Class Coupe (video)

Μια διαρροή από αντιπροσωπεία της Mercedes-Benz έφερε στον αέρα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της E-Class Coupe

  • -
  • -

Η γερμανική φίρμα κυκλοφόρησε ένα teaser που μας προαναγγέλλει την έλευση του μεγάλου της κουπέ και λίγο πριν την επίσημη αποκάλυψη της Mercedes-Benz E-Class Coupe η εταιρεία δίνει στη δημοσιότητα ένα μικρό δείγμα του νέου της μοντέλου σε ένα ολιγόλεπτο βίντεο.

Ωστόσο, μια διαρροή που δημοσιεύτηκε στο  coupe" target="_blank">AutoTijd ήρθε να δώσει περισσότερο φως στο νέο δημιούργημα των Γερμανών. Πρόκειται για το έντυπο της νέας Mercedes-Benz E-Class Coupe που μοιράζεται στις αντιπροσωπείες της φίρμας και αποκαλύπτει αρκετά, έστω και σε «φτωχή» ανάλυση. Πιο άγριο εμπρός μέρος με χαμηλό πίσω και αρκετά στοιχεία από τη μεγαλύτερη S-Class Coupe, όπως εξάλλου περιμέναμε, με δύο μεγάλες οθόνες στο εσωτερικό.

Στις διαφορές σε σχέση με τη σεντάν E-Class βάλτε τις πίσω θέσεις όπου η Mercedes-Benz τοποθέτησε δύο ανεξάρτητα καθίσματα. Σύμφωνα με το έντυπο η γκάμα θα περιλαμβάνει εκδόσεις E 220d, E 200, E 300, E 400 4MATIC, ενώ αργότερα θα προστεθεί η κορυφαία εκδοχή του μοντέλου η οποία θα φορά τον καλό 4λιτρο V8 twin-turbo της AMG με απόδοση 612 ίππους και 850 Nm ροπής.

Η δημόσια αποκάλυψη της νέας Mercedes-Benz E-Class Coupe θα γίνει στην Έκθεση Αυτοκινήτου στο Detroit, τον Ιανουάριο του 2017, με την «πρώτη» διαδικτυακή να έχει προγραμματιστεί αρκετά πιο σύντομα στις 14 Δεκεμβρίου.



ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...