Η πρώτη φωτογραφία του νέου Ford Fiesta

Με αρκετά κοινά στοιχεία έρχεται το νέο supermini με σήμα το μπλε οβάλ

  • -
  • -

Με την επίσημη παρουσίαση του νέου Ford Fiesta να πραγματοποιείται σήμερα στην Κολωνία της Γερμανίας της έδρα της εταιρείας, εκεί όπου βρίσκεται και ο δικός μας Γιάννης Λημναίος, κυκλοφόρησε η πρώτη φωτογραφία μέσω διαρροής. Σε επίπεδο σχεδιασμού η Ford δεν έκανε την έκπληξη, αφού το Fiesta του 2017 ακολουθεί τις γραμμές του μοντέλου που βρίσκεται αυτή την περίοδο στην αγορά.

Αυτό τουλάχιστον όσον αφορά τη εμπρός γωνία του αυτοκινήτου, αφού θα πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα μέχρι να γίνει η πλήρης αποκάλυψη και να κυκλοφορήσουν και οι φωτογραφίες του πίσω μέρους, αλλά και του εσωτερικού. Η έκδοση της φωτογραφίας είναι ST Line με 5θυρο αμάξωμα, η οποία σύμφωνα με το βρετανικό περιοδικό Autocar θα αποτελέσει τη βάση για τη δημιουργία της γρήγορης έκδοσης ST.

Η χαρακτηριστική τραπεζοειδής εισαγωγή απέκτησε τώρα ένα «σπάσιμο» ενώ μεγάλη επίσης είναι και η κάτω εισαγωγή. Νέα σχεδίαση είναι οι ζάντες αλουμινίου με τα δέκα μπράτσα, ενώ τα φωτιστικά σώματα είναι λιγότερο φλύαρα, με λιτή σχεδίαση και συνοδεύονται με προβολείς ομίχλης. Οι πληροφορίες θέλουν το νέο Ford Fiesta να αποκτά καλύτερη εργονομία στο εσωτερικό, όπως επίσης και αναβαθμισμένη ποιότητα. Σε επίπεδο τεχνολογίας θα υιοθετεί τη νέο σύστημα της Ford, SYNC3.

Για την κίνηση του νέου Ford Fiesta θα φροντίζουν τα γνωστά μας μοτέρ 3κύλινδρα και 4κύλινδρα EcoBoost, όπως επίσης και το νέο diesel 1.5 EcoBlue. Όπως ήδη έχουμε αναφέρει, σοβαρές είναι οι πιθανότητες η κορυφαία έκδοση Fiesta ST να τροφοδοτείται με τον μικρό βραβευμένο 3κύλινδρο 1.000άρη EcoBoost ο οποίος όμως θα είναι ρυθμισμένος για υψηλή απόδοση που μπορεί να ξεπερνά και τους 200 ίππους της σημερινής εκδοχής του μοντέλου.

 
Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί σε απευθείας μετάδοση την παρουσίαση του νέου Ford Fiesta.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...