Όλα για τη σχεδίαση του pick up της Mercedes (video)

Οι Γερμανοί μας αναλύουν σε βάθος τις λεπτομέρειες του πρώτου pick up τους

  • -
  • -

Ένα pick up δεν χρειάζεται ιδιαίτερη εξήγηση, αλλά αν μιλάμε για την X-Class το πρώτο φορτηγάκι της Mercedes-Benz τότε σίγουρα η άνθρωποι της εταιρείας θα έχουν να μας πούνε αρκετά. Είναι κάτι καινούργιο για τη γερμανική εταιρεία και σίγουρα όπως δείχνει και η σχεδίασή του, αλλά και η εν γένει φιλοσοφία του απευθύνεται σε ένα ειδικό κοινό που αναζητά την πολυτέλεια από ένα pick up.

Όταν η Mercedes-Benz ανακοίνωσε το C-Class concept είχε δύο εκδόσεις: την Stylish Explorer και την Powerful Adventure. Και οι δύο ακολουθούν την ίδια σχεδιαστική φιλοσοφία, αλλά απευθύνονται σε διαφορετικό κοινό. H Powerful Adventure εστιάζει στην περιπέτεια με μεγάλα ελαστικά και διευρυμένες εκτός δρόμου δυνατότητες, ενώ το Stylish Explorer έκανε ξεκάθαρη την πιο lifestyle φιλοσοφία του, με όμορφες ζάντες αλουμινίου, και λεπτομέρειες ξεχωριστές από το αλουμίνιο επίσης.

Ο Kia Sieber υπεύθυνος σχεδιασμού μας κάνει μια ανάλυση σε βάθος της νέας Mercedes-Benz X-Class… έστω και στα γερμανικά, αλλά ευτυχώς με υπότιτλους.

Διαβάστε τα πάντα για τη νέα Mercedes-Benz X-Class

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...