BMW Σειρά 5 M Performance

Αισθητικές και μηχανολογικές αναβαθμίσεις για το νέο σεντάν της γερμανικής εταιρείας

  • -
  • -

Η νέα BMW Σειρά 5 έκανε πολύ πρόσφατα το ντεμπούτο της και οι Γερμανοί δεν άφησαν λεπτό να τη χαρούμε με την εργοστασιακή της μορφή. Γι’ αυτό και παρουσίασαν τη νέα BMW Σειρά 5 M Performance, η οποία συνοδεύεται με αρκετά καλούδια από το τμήμα Μ της εταιρείας. Φυσικά να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν είναι μία συγκεκριμένη έκδοση, αλλά ένα πακέτο που μπορεί να τοποθετηθεί επάνω στις απλές εκδοχές του σεντάν, εκτός βέβαια από την M550i xDrive.

Για παράδειγμα, οι ιδιοκτήτες της 540i μπορούν προαιρετικά να εξοπλίζουν το νέο τους μοντέλο με ένα πακέτο αναβάθμισης ισχύος και ήχου. Πιο συγκεκριμένα, αυξάνεται η απόδοση του 6κύλινδρου κινητήρα κατά 34 ίππους, φτάνοντας τους 360 ίππους και με τη ροπή να αγγίζει τα 500 Nm. Επίσης, η επιπλέον «ένεση αδρεναλίνης» συνοδεύεται με τις χρωμιωμένες ή ανθρακονημάτινες απολήξεις της εξάτμισης. Από πλευράς των diesel κινητήρων, το πακέτο αναβάθμισης προσφέρει μια αύξηση των 27 ίππων και 30 Nm ροπής για τις εκδόσεις 530d και 530d xDrive.

To M πακέτο έρχεται με την επιλογή των 20 ιντσών ζάντες αλουμινίου με ένα σπορ σύστημα πέδησης που περιλαμβάνει κόκκινες τετραπίστονες δαγκάνες εμπρός και μονοπίστονες πίσω. Επιπλέον, η αναβάθμιση μπορεί να είναι αισθητική τόσο στο εσωτερικό όσο και εξωτερικά, ενώ διατίθενται αρκετά αεροδυναμικά βοηθήματα κάνοντας το αποτέλεσμα ακόμα πιο ελκυστικό.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...