Υπερτροφοδοτούμενη Ford Mustang με 750 ίππους

Φωτιά στην άσφαλτο βάζει η βελτιωμένη Mustang Hurst Kenne Bell R-Code

  • -
  • -

Φτιαγμένη για να κάνει εντύπωση στην SEMA την Έκθεση βελτιωμένων αυτοκινήτων στην Αμερική, αυτή η Ford Mustang Hurst Kenne Bell R-Code σίγουρα ξεχωρίζει. Με λεπτομέρειες που ταιριάζουν στην Αμερικάνικη φιλοσοφία όπως η χρυσαφί βαφή που διατρέχει όλο το αμάξωμα από το εμπρός μέρος του και οι ασορτί ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών με φιλέτα χρωμίου.

Τα αεροδυναμικά βοηθήματα, εμπρός, στο πλάι και πίσω, το κάνουν να δείχνει ακόμα πιο επιθετικό από την εργοστασιακή έκδοση του Mustang GT, εικόνα που ενισχύουν και οι νέες ανοξείδωτες απολήξεις των εξατμίσεων. Η βελτιωμένη Mustang GT πατάει σε ελαστικά 235/35ZR20 εμπρός και 305/30ZR20 πίσω.

Η απόδοση του ατμοσφαιρικού κινητήρα εκτοξεύτηκε από τους 421 ίππους στους 750 ίππους, χάρη σε ένα κιτ υπερτροφοδότησης. Αυτό μάλιστα είναι το βασικό στάδιο εξέλιξης του V8 αφού η Kenne Bel έχει δύο ακόμα πιο ισχυρά κιτ με το ανώτερο να φτάνει σε απόδοση τους 1.500 ίππους. Στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο χρησιμοποιείται το βασικό 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο με short shift, για μείωση των διαδρομών του επιλογέα.

Στο εσωτερικό κυριαρχούν τα σπορ καθίσματα της Recaro με δερμάτινες επενδύσεις, σε συνδυασμό χρωμάτων λευκού και μαύρου. Η Ford Mustang Hurst Kenne Bell R-Code παρουσιάζεται στην Έκθεση SEMA και θα παραχθεί σε περιορισμένα αντίτυπα για μόλις 50 τυχερούς.

 

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...