Lexus UX Concept

Πρόκειται να αντικαταστήσει το CT200h μέσα στα επόμενα χρόνια (;)

  • -
  • -

H Lexus συνεχίζει την παράδοση στα… υπερβολικά πρωτότυπα με το πρόσφατο δημιούργημα να κατατάσσεται στην κατηγορία των μικρών SUV. Το εντυπωσιακό UX Concept είναι το νέο compact crossover μοντέλο της ιαπωνικής εταιρείας και θα έρθει αντιμέτωπο με το αναμενόμενο Audi Q2. Το designer center βρίσκεται στη Γαλλία και προωθεί τη νέα σχεδιαστική τάση της Lexus που θα εφαρμόσει στα μελλοντικά της αυτοκίνητα.

Κοφτερές γωνίες και πολλά «νεύρα» υπάρχουν επάνω στο αμάξωμα του νέου UX Concept, ενώ η εταιρεία ονομάζει τη σχεδιαστική προσέγγιση «Inside-Out» (τα μέσα-έξω), κάτι που έχει σχέση με το ότι εξωτερικεύει την εσωτερική του… ομορφιά. Μιας που αναφέραμε το εσωτερικό, στην καμπίνα επικρατεί ο… «διχασμός». Πιο συγκεκριμένα, το εμπρός μέρος έχει μια πιο σπορ αίσθηση και επικεντρώνεται στα θέλω του οδηγού, ενώ η δεύτερη σειρά καθισμάτων προωθεί την άνεση και την ξεκούραση των πίσω επιβατών.

Η Lexus δεν αποκάλυψε το μηχανολογικό σύνολο που θα εφοδιάζεται το διαστημικό πρωτότυπο, ωστόσο αναμένεται να περάσει στην παραγωγή μέσα στα επόμενα χρόνια και θα αντικαταστήσει το CT200h.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...