Μικρή ανανέωση για το Fiat Panda

Το ιταλικό αυτοκίνητο πόλης δέχτηκε τις περιποιήσεις της Fiat για να παραμένει φρέσκο

  • -
  • -

Σπουδαίες αλλαγές δεν τις λες, αφού όσον αφορά την εξωτερική εμφάνιση του Panda εστιάζονται μόνο στις νέες αποχρώσεις, δύο στον αριθμό, κόκκινο (Amore Red) και γκρι (Colosseo Grey), αλλά και μερικές νέας σχεδίασης ζάντες.

Στο εσωτερικό η Fiat άλλαξε τα γραφικά στον πίνακα οργάνων και τα έκανε πιο μοντέρνα και πιο ευανάγνωστα. Νέες είναι και οι υφασμάτινες επενδύσεις, με ανασχεδιασμένα γραφικά και περισσότερα χρώματα σε όλες τις εκδόσεις. Φυσικά οι αλλαγές αφορούν και τα πιο ιδιαίτερα Panda 4x4 και Cross.

Νέες επιλογές υπάρχουν και όσον αφορά το σύστημα πολυμέσων Uconnect, το οποίο παρέχει πολλές δυνατότητες σύνδεσης και αναγνώρισης φωνής. Οι χώροι και οι κινητήρες παραμένουν ως έχουν, με τον βασικό να αποτελεί ο βενζίνης 1,2 λίτρων με 69 ίππους, ο οποίος διατίθεται και ως διπλού καυσίμου με LPG. Σταθερή δύναμη αποτελεί ο μικρός 2κύλινδρος 0.9 Twinair σε τρεις εκδόσεις με 65, 85 και 90 ίππους, με τη γκάμα να συμπληρώνει ο diesel των 1,3 λίτρων με τους 95 ίππους. Το Fiat Panda MY2017 θα είναι διαθέσιμο στην αγορά πριν το τέλος του έτους.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...