Πώς είναι το νέο Audi A5 με κουστούμι… RS;

Ίσως εφοδιάζεται με 3λιτρο turbo μοτέρ 500 ίππων

  • -
  • -

Πρόσφατα αποκαλύφθηκε το νέο Audi A5 Sportback , το οποίο θα βρίσκεται στην επερχόμενη Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού. Φυσικά, το νέο μοντέλο μπήκε στο στόχαστρο του ανεξάρτητου σχεδιαστής X-Tomi, δημοσιοποιώντας μία φωτογραφία που απεικονίζει πώς αναμένεται να είναι το νέο A5 Sportback στην έκδοση RS.

Αν τελικά παρουσιαστεί ένα Audi RS5 και τοποθετηθεί στην κορυφή της σειράς, θα διαθέτει όλες τις πινελιές που διαφοροποιούνται από την απλή έκδοση. Αυτές είναι η εμπρός μάσκα, οι μεγαλύτεροι τροχοί, τα δυνατότερα φρένα και τα λογότυπα που μαρτυρούν την έκδοσή του. Κάτω από το καπό δεν θα βρούμε τον V8 ατμοσφαιρικό κινητήρας των 4,2 λίτρων, αλλά τη θέση του θα πάρει ο νέος V6 3λιτρος κινητήρας, που θα αποδίδει κοντά στους 500 ίππους. Η Audi πιστή στις παραδόσεις της, το RS5 θα προσφέρεται με το σύστημα τετρακίνησης Quattro AWD και αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη.

Δεν είναι επίσημο από την γερμανική φίρμα το λανσάρισμα του ισχυρού μοντέλου, ωστόσο δεν θα απέχει σχεδόν καθόλου από τη φωτογραφία του X-Tomi.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...