Αυτό είναι το Skoda Kodiaq... μέσω διαρροής

Αυτές είναι πρώτες επίσημες φωτογραφίες του μεγάλου SUV της Skoda

  • -
  • -

Μετά από την επίσημη παρουσίαση από τη Skoda του εσωτερικού του νέου Kodiaq, προέκυψε η αποκάλυψη και της εξωτερικής σχεδίασης του αυτοκινήτου, με φωτογραφίες που έφτασαν στον «αέρα» μέσω διαρροής που έκανε ένα forum της τσεχικής φίρμας.

Η επίσημη παρουσίαση του μοντέλου θα γίνει αργότερα μέσα στη μέρα στο Βερολίνο. Σχεδιαστικά το μοντέλο δανείζεται στοιχεία από το μεγάλο Superb, με μικρά φωτιστικά σώματα ψηλά τοποθετημένα, ευμεγέθεις εισαγωγές αέρα και μικρούς προβολείς ομίχλης. Η πλαϊνή γραμμή ανεβαίνει κάνοντας μικρότερα τα παράθυρα όσο πηγαίνουμε προς τα πίσω.

Οι ακμές κυριαρχούν στο πίσω μέρος με τα μικρά τριγωνικά φώτα να αποτελούν χαρακτηριστικό γνώρισμα του μεγάλου 7θέσιου SUV της Skoda με μήκος που θα αγγίζει τα 4,7 μέτρα. Για την κατασκευή του χρησιμοποιείται η «ευέλικτη» πλατφόρμα MQB με τα μηχανικά μέρη να περιλαμβάνουν όλα τα καλούδια του ομίλου VW.

Κάτω από το καπό του αναμένεται να βρίσκονται κινητήρες βενζίνης TSI και diesel TDI που θα συνδυάζονται με χειροκίνητο 6άρι ή αυτόματο DSG κιβώτιο ταχυτήτων, που θα στέλνουν τη δύναμη στους εμπρός ή και στους τέσσερις τροχούς ανάλογα με την έκδοση.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...