Η Peugeot ετοιμάζει τα 2008 GTi και 3008 GTi

Η Peugeot σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο δημιουργίας γρήγορων εκδόσεων των 2008 και 3008

  • -
  • -

Το ενδιαφέρον της για τη δημιουργία σπορ εκδόσεων με τα διακριτικά GTi όσον αφορά τα 2008 και 3008 εξέφρασε η Peugeot. Σε συνέντευξη που έδωσε στέλεχος της Peugeot στο βρετανικό Autocar, αποκάλυψε το ενδιαφέρον την εταιρείας για τη διάθεση μοντέλων με τα διακριτικά GTi που θα έρθουν να προστεθούν στις εκδόσεις GT και GT Line, δίνοντας περισσότερο βάθος στη γκάμα των crossover της.

Η Peugeot έχει τη δυνατότητα να προσφέρει εκδόσεις GTi, αρκεί το αγοραστικό κοινό να τις θέλει. Τα νέα Peugeot 2008 και 3008 θα έχουν εκδόσεις GT και GT Line που θα προσφέρουν επιπλέον μεγαλύτερους τροχούς, δερμάτινες επενδύσεις στο εσωτερικό και σπορ στοιχεία. Δεν θα έχουν όμως αναβαθμίσεις στους κινητήρες τους, παρά μόνο στην ανάρτηση. Η έκδοση GTi μπορεί να σταθεί πάνω από αυτές ως κορυφαία.

Τέλος, η Peugeot πειραματίζεται με σύστημα τετρακίνησης, αλλά αυτό δεν θα το δούμε στις εκδόσεις GTi των SUV της. Τετρακίνητη έκδοση του 3008 θα προκύψει λίγο αργότερα, περίπου το 2019, στην έκδοση Plug-In Hybrid, παρόμοια με αυτή του 308 R Hybrid concept.

[ΠΗΓΗ: Autocar]

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...