Το νέο MINI Countryman μπαίνει στην πρίζα

Μια διαρροή μας παρουσιάζει την Plug-In έκδοση του νέου Countryman

  • -
  • -

Η νέα γενιά του Countryman βρίσκεται προ των πυλών, με τη MINI ωστόσο να κρατά κάποια από τα χαρτιά της κλειστά ακόμα. Ωστόσο κάποιες φωτογραφίες που «ανακάλυψε» το Motoring File δείχνουν ξεκάθαρα ότι το νέο Countryman θα διατίθεται και σε έκδοση Plug-In Hybrid.

Πιο συγκεκριμένα η φωτογραφία δείχνει το logo «E» το οποίο η MINI χρησιμοποιεί τόσο στα αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα, όσο και στα Plug-In Hybrid. Επιπλέον, φαίνεται η υποδοχή της πρίζας στο εμπρός μέρος.

Όσον αφορά το νέο Countryman, θα είναι ένα εντελώς νέο αυτοκίνητο που θα πατά στη νέα πλατφόρμα ULK2 της BMW, που χρησιμοποιείται σε αρκετά μοντέλα των δύο εταιρειών μεταξύ αυτών και το BMW X1. Επιπλέον θα είναι μεγαλύτερο σε όλες του τις διαστάσεις με μήκος που θα αγγίζει τα 4,25 m, γεγονός που θα λειτουργήσει ευεργετικά στους χώρους για τους επιβάτες.

Στις αστικές μετακινήσεις το νέο MINI Countryman E θα μπορεί να κινηθεί αποκλειστικά με ηλεκτρικό ρεύμα για απόσταση 38 χιλιομέτρων σε ιδανικές συνθήκες, αναπτύσσοντας ταχύτητα μέχρι 80 km/h. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Plug-In  Hybrid έκδοση του MINI Countryman θα συνδυάζει τον θερμικό 3κύλινδρο κινητήρα TwinPower Turbo των 1,5 λίτρων με ένα ηλεκτρικό μοτέρ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...