Ανανέωση για τη Citroen C4 Picasso (+video)

Με αισθητικές αλλαγές και προσθήκη κινητήρα έρχεται η νέα C4 Picasso στις δυο εκδόσεις της

  • -
  • -

Η ανανεωμένη Citroen C4 Picasso και Grand Picasso διακρίνονται για τον ανασχεδιασμένο εμπρός προφυλακτήρα, κοινός και στις δύο εκδοχές του μοντέλου, τις νέες ζάντες ελαφρού κράματος, τα τρισδιάστατα πίσω φωτιστικά σώματα, ενώ στη χρωματική παλέτα προστέθηκαν και τρεις ακόμα επιλογές.

Νέος στη γκάμα της Picasso είναι ο γνωστός μας τούρμπο κινητήρας βενζίνης PureTech των 1,2 λίτρων, ο οποίος στην εκδοχή του με τους 110 ίππους συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων, ενώ στην ισχυρότερη εκδοχή του με τους 130 ίππους συνδυάζεται με αυτόματο 6άρι.

Η 5θέσια εκδοχή της Picasso διατίθεται επιπλέον με δίχρωμη οροφή, ενώ στη μεγαλύτερη 7θέσια Picasso προστέθηκαν μπάρες οροφής σε ασημί χρώμα. Τρεις νέες επιλογές απόχρωσης υπάρχουν διαθέσιμες και για το εσωτερικών του μοντέλου.

Πλούσιο είναι και ο εξοπλισμός ασφάλειας των δύο εκδόσεων της Picasso. Μεταξύ άλλων θα βρείτε Lane Departure Warning, που προειδοποιεί τον οδηγό για ακούσια αλλαγή λωρίδας, Blind Spot Motoring, ειδοποίηση για τις «τυφλές» πίσω γωνίες, Active Cruise Control with Stop function, ενεργό cruise control με δυνατότητα ακινητοποίησης του οχήματος.

Μια νέα γενιάς οθόνη αφής εφτά ιντσών συνδυάζεται με το σύστημα infotainment που περιλαμβάνει DAB radio, τρισδιάστατη απεικόνιση του συστήματος πλοήγησης, με λειτουργία φωνητικών εντολών και για μηνύματα. Η νέα Citroen C4 Picasso και Grand Picasso αναμένεται να ξεκινήσει την εμπορική πορεία της μέσα στον Σεπτέμβριο.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...