Ανανέωση για τα Audi A6 & A7

Στιλιστικές πινελιές & επιπλέον εξοπλισμός για τα γερμανικά μοντέλα

  • -
  • -

Μετά την ανανέωση που έκανε η γερμανική εταιρεία στο μικρομεσαίο της μοντέλο, A3 & S3, η Audi διακριτικά ανακοίνωσε και το φρεσκάρισμα του Α6 και Α7. Το τελευταίο κυκλοφορούσε από το 2010, ενώ ένα χρόνο αργότερα λανσαρίστηκε το Α6. Ωστόσο, η γερμανική φίρμα δεν ήταν έτοιμη να παρουσιάσει τη νέα γενιά, γι’αυτό και προχώρησε σήμερα με ένα facelift.

Το ανανεωμένο Audi A6 με το προαιρετικό πακέτο S line υιοθετεί μια πιο κοφτερή εμφάνιση στο εμπρός τμήμα, μια νέα γρίλια στη μάσκα και αρκετές μαύρες ματ και χρωμιωμένες λεπτομέρειες. Για την δυνατή έκδοση S θα διατίθεται στην χρωματική παλέτα η κόκκινη, πράσινη και καφέ απόχρωση. Επίσης, τόσο στην sedan όσο και στην avant έκδοση, έχουν προστεθεί νέα σχέδια τροχών. Το Α6 Allroad θα φέρει προαιρετικά προηγμένο πακέτο, που ενισχύει τον εκτός δρόμου χαρακτήρα του μοντέλου, μιας και συνδυάζεται με τη μόνιμη αυτόματη τετρακίνηση Quattro και το διαφορικό μπλοκέ.

Τόσο το Α6 όσο και το Α7 (και στις εκδόσεις S) εξοπλίζονται με τα φώτα LED, ενώ την ίδια τεχνολογία φωτισμού χρησιμοποιείται στην καμπίνα και στον χώρο αποσκευών. Όσον αφορά στο τεχνολογικό κομμάτι, η Audi χρησιμοποιεί το αναβαθμισμένο σύστημα πολυμέσων ΜΜΙ, το οποίο επιτρέπει συνδεσιμότητα μεταξύ iOS και Android συσκευών με τις πλατφόρμες Apple CarPlay και Android Auto αντίστοιχα. Επίσης, η Audi πρόσθεσε τη δυνατότητα ασύρματης φόρτισης κινητού τηλεφώνου στην ειδική θέση smartphone. Η ψυχαγωγία είναι δεδομένη για τους επιβάτες της δεύτερης σειράς καθισμάτων, μιας και θα προσφέρονται δύο αποσπώμενα tablets. Τέλος, η Audi δεν ανακοίνωσε κάτι σχετικό με τα μηχανολογικά σύνολα, που θα πλαισιώνουν το μοντέλο κάτι που μας κάνει να υποθέσουμε ότι θα χρησιμοποιηθούν να ίδια μοτέρ με τα τωρινά μοντέλα.

Τα ανανεωμένα μοντέλα έχουν δρομολογηθεί να πωλούνται στο άμεσο μέλλον (το καλοκαίρι) με τις τιμές να αναμένονται λίγο πριν το λανσάρισμα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...