Νέο Volkswagen Caddy Van με φυσικό αέριο

Η Kosmocar - Volkswagen σε νέα συνεργασία της με τη ΔΕΠΑ προσφέρει το Caddy Van by FISIKON

  • -
  • -

Ευχάριστα τα νέα και για τους επαγγελματίες, μιας και το νέο Caddy Van προσφέρεται και με εναλλακτικό καύσιμο, αυτό του φυσικού αερίου. Πιο συγκεκριμένα, η Kosmocar σε νέα συνεργασία της με τη ΔΕΠΑ (πρώτη φορά έγινε με το eco up! by FISIKON) προσφέρει το Caddy Van by FISIKON σε δελεαστική τιμή αφού η ΔΕΠΑ επιδοτεί το εν λόγω μοντέλο με το ποσό των 3.050 ευρώ.

Έτσι, ο τιμοκατάλογος των Caddy Van by FISIKON και Caddy Maxi Van by FISIKON διαμορφώνεται ως εξής:

 

Caddy Van by FISIKON 1.4 TGI BMT 110 PS = 19.740 € (μέση κατανάλωση από 4 kg/ 100 km)

Caddy Maxi Van by FISIKON 1.4 TGI BMT 110 PS = 20.350 € (μέση κατανάλωση από 4,1 kg/ 100 km)

Το Caddy Van με κινητήρα CNG 1.4 TGI BlueMotion 110PS  Euro 6 συνδυάζει αποδοτικά την χρήση φυσικού αερίου (CNG) και βενζίνης. H εκκίνηση του αυτοκινήτου γίνεται με την χρήση φυσικού αερίου για να επιτυγχάνεται μεγαλύτερη οικονομία. Έτσι, η κατανάλωση φυσικού αερίου είναι 4,0 kg CNG ανά 100km ενώ εκπέμπει 109gr/km ρύπους CO2.

Το φυσικό αέριο (CNG) είναι περίπου 35% φθηνότερο σε σχέση με την βενζίνη και 15% σε σχέση με το πετρέλαιο (με σημερινή τιμή φυσικού αερίου 0,88€/kg) και το κόστος μετακίνησης με το Caddy Van TGI ξεκινάει σε μικτή χρήση από τα 3,5€ για κάθε 100 χιλιόμετρα! Ήδη λειτουργούν 8 πρατήρια ανεφοδιασμού φυσικού αερίου (4 στην Αθήνα, 2 στην Θεσσαλονίκη, 1 στην Λάρισα και 1 στο Βόλο). Συνεπώς, ο κινητήρας φυσικού αερίου TGI συγκριτικά με τον πετρελαιοκινητήρα TDI προσφέρει χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου και ετήσια εξοικονόμηση περίπου 22%. 

Η μέγιστη αυτονομία του φτάνει περίπου τα 630 km στην κανονική έκδοση και περίπου τα 860 km στην έκδοση Maxi, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη το ρεζερβουάρ βενζίνης των 13 λίτρων που σε περίπτωση ανάγκης μπορεί να προσφέρει επιπλέον χιλιόμετρα.

Τα ρεζερβουάρ φυσικού αερίου (χωρητικότητας 26kg στην κανονική έκδοση & 37kg στην έκδοση Maxi) βρίσκονται τοποθετημένα κάτω από το πάτωμα του χώρου αποσκευών διασφαλίζοντας έτσι τον ωφέλιμο όγκο χώρου φόρτωσης που διαθέτει το Caddy, ο οποίος διατηρείται στα 3,2 m3 στην κανονική έκδοση και 4,2 m3 στην έκδοση Maxi.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...