Νέο Caterham με κινητήρα Suzuki

Entry-level έκδοση 660 κυβικών

  • -
  • -

Νέες εξελίξεις στη γκάμα της Caterham, αφού στη Φρανκφούρτη παρουσίασε μια νέα βασική έκδοση με κινητήρα Suzuki. Στοιχείο διαφοροποίησης του νέου Seven, ο 3κύλινδρος turbo κινητήρας μόλις 660 κυβικών, ο οποίος προέρχεται από τη Suzuki. Ο downsized κινητήρας συνδυάζεται με ένα χειροκίνητο κιβώτιο 5 σχέσεων επίσης της ιαπωνικής εταιρείας. Το πακέτο κινητήρα-κιβωτίου φιλοξενείται σε ένα ανασχεδιασμένο για την περίσταση πλαίσιο, το ικανοποιεί σε κάθε διάσταση το αυθεντικό πνεύμα της Caterham.

Η βασική πρόθεση της νέας έκδοσης του Seven είναι αυτό προσφέρει τηn καθαρόαιμη οδηγική χαρά ενός  Caterham, με το νέο entry-level αυτοκίνητο είναι ελαφρύτερο, φθηνότερο στη χρήση και πιο προσιτό στην απόκτηση, από ποτέ. Παράλληλα, οι μηχανικοί του project προσπάθησαν να μειώσουν την κατανάλωση του συνόλου και τις εκπομπές ρύπων, πρόκληση που ισχύει και για τη Suzuki, η οποία ανέλαβε να υποστηρίξει το συγκεκριμένο εγχείρημα.

Η τιμή του μικρού Caterham υπολογίζεται κοντά στις 25.000 ευρώ, με τη διαθεσιμότητα του να ξεκινάει από τον ερχόμενο φθινόπωρο.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...