BMW Concept Active Tourer Outdoor

Λειτουργική πολυτέλεια

  • -
  • -

Το BMW Concept Active Tourer Outdoor μετά την Έκθεση OutDoor Friedrichshafen, έκανε επίσημη πρεμιέρα στο σαλόνι της Φρανκφούρτης.

Η εξωτερική απόχρωση Gold Race Orange τονίζει την ιδιαίτερη εμφάνιση του BMW Concept Active Tourer Outdoor, ενώ τα ανθεκτικά υλικά εσωτερικού, δέρμα MoonWhite και MoonRock Grey, δένουν αρμονικά με τον εξοπλισμό ελεύθερου χρόνου και καθαρίζονται εύκολα. Το μήκος του Active Tourer Outdoor φτάνει τα 4350 mm και το μεταξόνιο τα 2670 mm. Βασικό του πλεονέκτημα είναι η ευρυχωρία της καμπίνας και οι δυνατότητες διαμόρφωσης της. Ένα σύστημα μεταφοράς δύο ποδηλάτων και άλλες έξυπνες λεπτομέρειες κάνουν τη BMW Concept Active Tourer Outdoor ιδανικό σύντροφο για τους λάτρεις των σπορ δραστηριοτήτων.

Για την κίνηση του χρησιμοποιεί ένα plug-in υβριδικό σύστημα κίνησης που συνδυάζει ένα τρικύλινδρο κινητήρα εσωτερικής καύσης 1.5 λίτρων και ένα ηλεκτροκινητήρα. Η απόδοση της διάταξης φτάνει τους 190 ίππους, επιταχύνοντας το Active Tourer από τα 0-100 km/h σε περίπου 8,0’’ και φτάνει την τελική ταχύτητα των 200 km/h. Η μέση κατανάλωση υπολογίζεται μόλις στα 2,5 lt/100km (εκπομπές CO2 60 gr/km). Παράλληλα μπορεί να κινηθεί αποκλειστικά με ηλεκτρική ενέργεια με μια αυτονομία 30 km. Το Concept Active Tourer Outdoor υιοθετεί και τη νέα πλατφόρμα της BMW με κίνηση στον εμπρός άξονα, στην οποία θα βασίζεται και η μελλοντική σειρά 1.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...