Πληροφορίες για το νέο Toyota Aygo

Άλλος ένας ανταγωνιστής για το VW up!

  • -
  • -

Σε ρυθμό προετοιμασίας το νέο Aygo, το οποίο εξελλίσει η Toyota για την επόμενη χρονιά (2014), βάζοντας σαν στόχο, όπως και το νέο Ηyundai i10 τα τρίδυμα μικρά του ομίλου VW Group.

 

 

Μαζί με το ιαπωνικό μοντέλο, θα ακολουθήσουν και τα νέα Citroen C1 και Peugeot 107. Το νέο μοντέλο πόλης θα προσφέρεται με δύο αμαξώματα 3θυρο και 5θυρο, με τις πρώτες κατασκοπευτικές φωτογραφίες να αναδεικνύουν ένα πιο δυναμικό σχήμα, με μεγαλύτερα μετατρόχια και σχεδιαστικά στοιχεία από το νέο Auris και το Rav4. Τα πίσω φώτα φαίνονται ανασηκωμένα προς τα επάνω, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για μεγαλύτερο άνοιγμα του χώρου αποσκευών, όπως π.χ στο Skoda Citigo και VW up!. Παράλληλα αναμένεται το νέο Aygo να είναι σημαντικά βελτιωμένο σε εσωτερικούς χώρους για επιβάτες και συνολικά αναβαθμισμένο σε ποιότητα κατασκευής.

Το νέο Aygo θα χρησιμοποιεί ένα νέο τρικύλινδρο κινητήρα 1,0 λίτρου, ο οποίος θα προσφέρει σημαντικά βελτιωμένη οικονομία καυσίμους και χαμηλές εκπομπές CO2. Στα πλάνα της Toyota είναι και κάποια υβριδική έκδοση η οποία θα εκπέμπει μόλις 50 gr/km CO2!

Πηγή: Autoexpress.co.uk

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...