Gocar Magazine: απόλαυσέ το στο iPad

  • -
  • -

Το gocar.gr, απέκτησε ένα σύγχρονο ηλεκτρονικό περιοδικό. Το GOCAR magazine είναι το μοναδικό ελληνικό περιοδικό αυτοκινήτου για το iPad που διατίθεται δωρεάν για download από το Newsstand του ηλεκτρονικού καταστήματος της Apple.  

Πλήρως διαδραστικό, το GOCAR magazine υιοθετεί όλες τις σύγχρονες μορφές «ανάγνωσης» ενός ψηφιακού περιοδικού, μετατρέποντας το «ξεφύλισμα» του σε ένα παιχνίδι αλληλεπίδρασης του αναγνώστη με την “ταμπλέτα” του. Πάτησε στην οθόνη του iPad για να διαβάσεις περισσότερες πληροφορίες  για κάποιο θέμα ή να απολαύσεις ένα εντυπωσιακό video. Σύρε το δάχτυλο σου στην οθόνη για να ξεφυλλίσεις τις σελίδες του και να ανακαλύψεις το πλούσιο φωτογραφικό υλικό που συνοδεύει τα θέματα του. Περίστρεψε την οθόνη για να εμφανιστούν φωτογραφίες ή video σε full screen. Τρίψε την επιφάνεια για να αποκαλυφθεί πλήρως μια φωτογραφία. Κούνησε το iPad για να εμφανιστεί κάτι νέο στην οθόνη σου. Αυτές και αρκετές ακόμα δυνατότητες είναι διαθέσιμες στο GOCAR magazine, ζωντανεύοντας στα μάτια σου, κάθε αυτοκίνητο ή θέμα που βρίσκεται στις σελίδες του.

Μοναδικό είναι και το περιεχόμενο του GOCAR magazine, καθώς κάθε τεύχος του αποτελείται από πλούσια πρωτογενή θεματολογία για νέα μοντέλα και τάσεις, test drives, ειδήσεις από τη Formula 1 και άλλα πρωταθλήματα, ενδιαφέροντα άρθρα για την ιστορία της αυτοκίνησης και τις πράσινες μορφές μετακίνησης. Πρωτότυπες στήλες, όπως ζώδια και αυτοκίνητο, τεχνολογία και παρουσίαση games δίνουν ξεχωριστό ενδιαφέρον στην ύλη του περιοδικού. Επίσης στο GOCAR magazine θα βρεις τον πιο πλήρη οδηγό αγοράς για νέα μοντέλα, ο οποίος διαθέτει αναλυτικά τον εξοπλισμό και τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά για όλες τις εκδόσεις της αγοράς.

To περιοδικό υλοποιήθηκε από την apps4mags και την nemo|online| για λογαριασμό του gocar.gr.

Δες περισσότερα για το GOCAR magazine εδώ.
To GOCAR magazine είναι διαθέσιμο δωρεάν για download στο ΑppStore

για να το κατεβάσετε πατήστε εδώ  

Κατέβασε ΤΩΡΑ το πιο διαδραστικό περιοδικό για το αυτοκίνητο και οδήγησε εσύ τις σελίδες του! 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...