Νέα έκθεση MINI από την Σφακιανάκης Α.Ε.Β.Ε.

Εγκαίνια με ζωγραφική από τους φοιτητές του Deree

  • -
  • -

Ένα νέο εξουσιοδοτημένο κατάστημα προστέθηκε στο δίκτυο της ΜΙΝΙ. Η exclusive έκθεση MINI Σφακιανάκης Α.Ε.Β.Ε. στην Αγία Παρασκευή (Λ. Μεσογείων 438, στην Αγία Παρασκευή, τηλ.: 210 6019370) εκτείνεται σε έναν ιδιαίτερο χώρο 240 τ.μ και σας δίνει τη δυνατότητα να δείτε από κοντά την πλήρη γκάμα μοντέλων MINI, μαζί με τα Coupe, Cabrio, Roadster, Paceman, Clubman και Countryman ενώ τα «γρήγορα» της παρέας (John Cooper Works) παρουσιάζονται σε ειδικά διαμορφωμένο τμήμα. Παράλληλα, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις δυνατότητες χρηματοδότησης και ανταλλαγής, που προσφέρει η Σφακιανάκης Α.Ε.Β.Ε.

Με σύνθημα «MINI Νot Normal Opening» οι φίλοι της μάρκας παρακολούθησαν πριν από λίγες ημέρες την παρουσίαση της οικογένειας John Cooper Works, διασκέδασαν με τις live μουσικές επιλογές του RED 96,3 FM και του Χρήστου Παπαδά και κέρδισαν πλούσια δώρα.  Τα βλέμματα τράβηξε  το ΜΙΝΙ Deree Art car, που ζωγραφίστηκε κατά τη διάρκεια των εγκαινίων, με το σχέδιο που επέλεξαν οι fans της σελίδας MINI Σφακιανάκης στο Facebook (www.facebook.com/MINIsfakianakis). Η ατμόσφαιρα του πάρτι συμπληρώθηκε από  τις ιδιαίτερες πινελιές που προσέφεραν το Flipbook και το Light painting, ενώ 10 τυχεροί αναδειχθήκαν μέσα από κλήρωση εξασφαλίζοντας το προνόμιο να λάβουν μέρος σε test drive event με τα MINI John Cooper Works στο Ελληνικό.

Παράλληλα, η Σφακιανάκης Α.Ε.Β.Ε.  παραμένει εξουσιοδοτημένος επισκευαστής ΜΙΝΙ, με τρία σημεία εξυπηρέτησης ΜΙΝΙ Service και ανταλλακτικών στα βόρεια προάστια  (Ευρώπης 20, Έξοδος 11 Αττικής Οδού, Μαρούσι , τηλ. 210 6300710) και στα ανατολικά προάστια (Λ. Λαυρίου 81, Γλυκά Νερά, τηλ. 210 6614108).

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...