Mitsubishi L200: πρωταγωνιστές οι επαγγελματίες

Ιδιοκτήτες του δημοφιλούς pick-up περιγράφουν τις εμπειρίες τους με το L200 στη νέα διαφημιστική καμπάνια

  • -
  • -

Τρεις επαγγελματίες, ένας γεωπόνος, ένας ιδιοκτήτης τεχνικής εταιρείας και ένας αγρότης είναι οι πρωταγωνιστές της νέας διαφημιστικής καμπάνιας του Mitsubishi L200. Ο Σ. Δημόπουλος από την Πάτρα, ο Μ. Περπινιάς από την Αττική και ο Κρητικός Μ. Κασσάκης από το Λασίθι περιγράφουν τις εμπειρίες τους από τη “συμβίωση τους” με το δημοφιλές ιαπωνικό pick-up, εξαίροντας τον υψηλό βαθμό ικανοποίησης που απολαμβάνουν από το αυτοκίνητό τους για χάρη της νέας διαφημιστικής καμπάνιας της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ. Χαρακτηριστικά, ο κος Δημόπουλος δηλώνει μεταξύ άλλων: “Aρχικά έψαχνα ένα 4Χ4 για τα χωράφια. Τελικά απέκτησα ένα απίθανο αυτοκίνητο …για όλα. Σαν επαγγελματίας, βρήκα το συνεργάτη μου! Σηκώνει όλα τα βάρη!”. Ο κος. Περπινιάς από τη μεριά του λέει για το δικό του L200: “Βούτηξε στη λάσπη ως τους μασπιέδες …και βγήκε! Χώθηκε στην άμμο όσο δεν πάει …και βγήκε το άτιμο. Εκεί το παραδέχτηκα”. Ο τρίτος της “παρέας” διάλεξε να εκθειάσει το L200 με μία μαντινάδα:

Όποιος δε θέλει τίποτα στην τύχη να τ’ αφήσει,

από τα διπλά διαφορικά να πάρει Mitsubishi.

Χρόνια και χρόνια το οδηγώ, κι είναι σωστό λιοντάρι,

με τόνους με φορτώματα, με βγάζει παλικάρι”.



Mitsubishi 
L200

Το pick-up ενός τόνου της Mitsubishi ξεχωρίζει για το συνδυασμό του καθαρόαιμου χαρακτήρα ενός επαγγελματικού αυτοκινήτου με ξεχωριστή σχεδίαση. Μερικά από τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι τα εξής:

  • Σύστημα κατ’ επιλογήν τετρακίνησης “Super Select”
  • Συστήματα ενεργητικής ευστάθειας και ελέγχου πρόσφυσης
  • Πετρελαιοκινητήρας που πληροί της προδιαγραφές μέχρι Euro5
  • Ιπποδύναμη από 128 – 178 ίππους
  • 3 τύποι αμαξώματος: single cab(μονοκάμπινο), club cab και 4-θυρο double cab.

 

Η τιμή του L200 που ξεκινά από 14.606 €, με όφελος από 1.500 € - 2.500 € για τις εκδόσεις Single Cab & Club Cab 2WD και με όφελος 2.000 € - 2.500 € στις εκδόσεις Double Cab 4WD.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...